Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
не бе брату........за Селект.....само теббе те цитирав за да те надополнам...море кој го онакви факултетот..че почека годинава :)
Него го цитира па малце граматички доби друга смисла :)
Еве го септември бе, дојде и факултетот :)
--- надополнето: Aug 5, 2011 10:16 PM ---
Едит: или ке те чека до другиот септември? :)

Него го цитира па малце граматички доби друга смисла :)
Еве го септември бе, дојде и факултетот :)
--- надополнето: Aug 5, 2011 10:16 PM ---
Едит: или ке те чека до другиот септември? :)
ќе ме чека...паузирав една...сеа уште една :)

чоеков се обидува да измисли нешто вие сите сеир , ко по цел ден да чекате некој да му се нафрлите ко хиени o_O
Да така е, од преска само вие на саир мислете, срамота е ова

ај види кој проба да го спои со Тигар од АСУЦ...и тој сакаше да направи Мак.соц мрежа...не е се само сеир...заедно се посилни.

Не ти се брза у животот а? :)
п.с. толку е досадна темава што мора офтопици да маваме :D
живот ко живот...да се живеј мора....че ме банираат кај да е.....се искрава со се и сешто :) ом од утре во играчница :)

живот ко живот...да се живеј мора....че ме банираат кај да е.....се искрава со се и сешто :) ом од утре во играчница :)
Хахаха нас ако не банираат за офтопици не знам што треба да им напраат на некој за отварање дудларски теми :pos:

Ќе купам барем домаинот е ефтин.Само сега ми треба тим.Во 2012 почнувам со работа.Секое лето Селект 3 работеше.Само ова лето решив да направам пауза и да направам добар тим и да уредам и подобрам то страната.
наместо да купуваш домен, купи си мотор:D

:DТерај си го кеифот, и чекај си го крајот за банирање:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom