Facebook багови

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Локација
@home
Сите го фалат, facebook вака facebook така преку глава ми е веќе. Има добри опции не велам не но е мнооогу баговит.
Паѓа на основните работи на кои треба беспрекорно да работи, пример прелистуваш албум, однсно глеаш слики и увек почнува ајаксот да ги вчитува од првата слика па ги кешира сите една по една. Тоа е топ за мали албуми но што правиме ако имаме 50 или повеќе слики? Отвараме 28-ма слика и facebook си почнува пак да кешира 1, 2, 3, 4, 5...ти кликаш 29та он продложува 6,7,8,9 после некое време (ако не заглави во меѓу време) ќе му текне да ти ја прочита 29-та слика. Ти текнува пак да го отвориш албумот, ондак не да го извади од кеш он пак го вчитува на ново и се повторува целата процедура а сето тоа иритира.
Едно време па имаше при секое додавање на пријател да впишуваш код на слика а си веќе логиран, разбирам спам заштита и се тоа ама нерви се кинат бре :toe: добро им текна ја тргнаа таа глупост
Четот како опција е ненормално добра но како да е на кредит после 3-4 минути четовање заборава да функционира...

Повелете пишете ваши коментари од техничка гледа страна за facebook, ако сте дудлач напуштете ја темава, благодарам.

Не можам да си влезам на својот фејсбук профил.
Ми јавува инвалид пасс. Кликнав на опцијата за ресет на пасот, ама не ми стига нов пасс на мејл.

Сестра ми ми кажа дека видела некое предупредување па си го сменила пасот, и сега нема проблем.

Аррр, ми мириса дека по втор пат ќе го бришам ФБ профилот.

Не можам да си влезам на својот фејсбук профил.
Ми јавува инвалид пасс. Кликнав на опцијата за ресет на пасот, ама не ми стига нов пасс на мејл.

Сестра ми ми кажа дека видела некое предупредување па си го сменила пасот, и сега нема проблем.

Аррр, ми мириса дека по втор пат ќе го бришам ФБ профилот.

Се дешава кога имаш многу пријатели,или во кратко време многу си додал и ти го блокираат акаунтот.

Немам додадено повеќе од 10 луѓе за цел месец, и тоа уствари беше прифаќање на френд рикуестс. Јас пратив само кон два члена, арт фотографи.

I fucking hate FACEBOOK facebook ova facebook ona mislam hello nema li popametna rabota na ovoj "mal" NET

Официјално Firefox 3.5.2 (најновата) има гооолеми проблеми со Facebook.
Да не се чудат тие што имаат апдејтирано

Mозилата има со се проблеми не само со Фејсбук :pos: :pos: за мене зборам за другите не знам

Ај кажи ги баговите ?

Баг не е само кај тебе да се јавува треба сите да го имаат тој проблем а проблемот е ?

Ај кажи ги баговите ?

Баг не е само кај тебе да се јавува треба сите да го имаат тој проблем а проблемот е ?
Значи приметив кај мене па погуглав и дознав дека повеќе луѓе ги имаат тие проблеми
http://support.mozilla.com/tiki-view_forum_thread.php?locale=tr&comments_parentId=411056&forumId=1

Фак ... секоја втора апликација е temporary unavailable од време на време ,или кога одам назад ..."страницата не е пронајдена" ..мислев дека е до фејсбук

Новата верзија на Chrome иде прекрасно со фејсбукот и со сите јава скриптчиња во него.

Фајнали.

Новата верзија на Chrome иде прекрасно со фејсбукот и со сите јава скриптчиња во него.

Фајнали.

Конечно се пребацувам на Chrome баш да пробам ..досега го немам користено ....

Фајнали.

Фејсбук никогаш не одел помазно.

п.с. она што јас кажував претходно, за мојот профил... заборавив дека со прастара и-мејл адреса сум регнат на ФБ. Пробав со сите останати и логично не идеше.
За среќа сменив дилер :pos:

I fucking hate FACEBOOK facebook ova facebook ona mislam hello nema li popametna rabota na ovoj "mal" NET

ТОТАЛНО СЕ СЛАГАМ...
фејсбук никогаш не ми се свиѓал, поодвратно, трачарско, сељачко место за губење не сум видела, како некоја биртија од циганско маало е ... без навреда.

а.
и да. сајто е срање, нема потребни линкови и џабе им е чет коа не работе ко шо треба и секјурити опциите немат везе. булшит

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom