Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
^ ookey фала, гледам веќе 3 пати мојот профил "сам честита" родендени на приајтели и баш ми падна чудно...

за да не ти паѓа чудно друг пат читај убаво таму пред да стискаш allow

Значи повторно ќе прашам уште шо не напраив и фејсбуков уше ми кочи и не знам шо ке праам чаре не најдов до сеа , кога се уклучивам од друг компјутер исто кочи и заебава , додека некој друг коа ќе се уклучи од мојот компјутер све е у ред значи ни е до компјутерот до мојот фејсбук профил е ...(кога мислам на кочење мислам чатот да не ми стига едно 20 минути , пораките исто итн итн нотификации се е пореметено ) :place:
Дај нека кажи некој чаре го частам шо му душа сака , Хромови , Мозили и такви срања на се пробав ...

Имам еден проблем,можам да праќам пораки во Инбох али кога некој ке ми прати на мене,не ја примам. Помош?

На еден пријател, не можам да му ставам забрана да ми гледа лични работи. Едноставно не можам да му ставам забрана на ништо. Кога ке сакам да го направам тоа го нема како да не ми е пријател.

Ако го барам во "Search" или пак ако сакам да го користам во "Featured people" тогаш е достапен.

Има некој поим за што се работи ?

дали знае некој како можам да видам во кои апликации сум се зачленувал и да се исклучам од нив?

дали знае некој како можам да видам во кои апликации сум се зачленувал и да се исклучам од нив?

Оди во Privacy Settings - Apps and Websites. Таму ги имаш сите апликации кои ти се активни и сл. и можеш да ги избришеш.

Фала многу

Не ми работи чатот кај мене а најавен сум.
Кај местото за ''кои пријатели се онлајн'' од десно стои ова:
Сега сте одјавени. За да се допишувате со Вашите пријатели, вклучи се.

Чаре?

Не ми работи чатот кај мене а најавен сум.
Кај местото за ''кои пријатели се онлајн'' од десно стои ова:
Сега сте одјавени. За да се допишувате со Вашите пријатели, вклучи се.

Чаре?

Малку дебил да не е македонскиот превод? Офлајн си ставен на чатот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom