Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.449
- Поени од реакции
- 58.820
Ај не чепкај работа. Многу треба...Kaki fejs kaki insta Baki,
Kajgana institucija
Ај не чепкај работа. Многу треба...Kaki fejs kaki insta Baki,
Kajgana institucija
Мажи ли се тие што праќаат светкави ружи наместо цвеќиња што растат во рака...Нема сега кој да ми праќа ружи што светкаат за осми март на мсн.
Тетки стрини бе златен.Мажи ли се тие што праќаат светкави ружи наместо цвеќиња што растат во рака...
Навистина се поврати.Се поврати ФБ.
Се исповрати скроз.Навистина се поврати.
Батали, полесно ти е нов профил да си направиш.Се,среди, се врати се во нормала.
Е сега знае некој како да сменам пасворд? Го заборавив стариот пасворд.
Пробувам со опција код да ми стигне на мејл но кодот никако да го прифати а не може ни со телефонски број.
И најлесно е ова да го пишешБатали, полесно ти е нов профил да си направиш.
Мене на СМС не ми стигнуваше ми стигна на меил и го средив... Пробај има повеќе опции еднаш ми се појави како опција кодот да ми стигне на Whatsapp. Пробај resend code и почекај неколку секунди на Gmail стасува без проблем кај мене.И најлесно е ова да го пишеш
Не сакам нов профил. Кој ќе се замара со нов профил пак да ги прифаќа некој пријатели, профили од луѓе од фамилија.
Ми стига код ама не може кодот да го прифати, или па кодот ми стига на Фејсбук и ќе го прифати ама да смебам пасворд никако не може даца порака нешто дека опцијата не може да се користи.Мене на СМС не ми стигнуваше ми стигна на меил и го средив... Пробај има повеќе опции еднаш ми се појави како опција кодот да ми стигне на Whatsapp. Пробај resend code и почекај неколку секунди на Gmail стасува без проблем кај мене.