F1 Renault фанови

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
Без љутење!!!!!!! како бе да не се наљутам на коментаров бе :nerv::nerv: :pos::pos:

ja sun za renault ama tapa ovaa sezona barem taka pocnaa

Темава треба да е во Автомобилизам и моторциклизам...

многу се слабо подготвени оваа сезона
требаше многу подобро да се подготват и имаа добра можност за тоа

Седи бе... Нема теорија. Рено годинава нема глава да кренат од Мекларен и Ферари, а да не го споменувам BMW Заубер. Далеку назад сееееее....

jas sum za Reno-Jas imav reno 30 da vidas so se vika vozna samo go prodadova toj go odnel vo otpat!!!!!!!!!!! i toa e sreka

Неможеш така да гледаш на работите. Ако е така Тојота е бр.1 производител на возила во светот и најпродавано возило во Амерка со најмалку дефеци. Па каде се во формула? Никаде... Последни.

Рено се изгубија оваа сезона.Разочарување на сезоната се,иако сеуште сме на почетокот.

nisto ovaa sezona zdravje do godina treba da go smenat fisichella

Физикела е најголемата катастрофа што ја снајде Ф1 евер! Секој тим што бил сите пропаднаа!

Дечки каде отидовте бе? Имаше фанови на Рено на форумот.... Ајде ви ја враќам темата. Инаку Рено годинава некако лошо започнаа, но сепак има време, само 2 трки се одвозени. Ке биде интересно и тие да се замешаат во борбата за пиедесталот.

OK mi bea nekako do lani. Ama posto navijam za McLaren, Alonso toooooolku mnoooogu go zamrzev sto ne mozam sea da go svaram koga go gleam na TV. Sea toj povtorno si se vrati tamu i kaj sto mu e mestoto, no rezultatite gi nema od pred dve sezoni. Slusam nesto deka imalo pregovori so Honda (mi se cini) za eventualno preminuvanje na Alonso vo nivniot tim. Mozda toa i ne bi bilo tolku loso za Renault na koi ke im se otvori edno slobodno mesto za potpisuvanje na nov pilot koj bi mozel da go zameni i onaka neuverliviot ovaa sezona Alonso. Btw Nelson mi e sosema OK i pred stoi golema idnina i uspesna kariera, koja na kraj kraevi bi mozel da ja izgradi i vo Renault (a ne vo McLaren ili Ferari). I mu isprakam goooooooolemi cestitki za vtoroto mesto vo Germanija ... !!!* :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom