F1 Renault фанови

• Креатор на темата Креатор на темата DuFFy
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Баш ме интересира колку такви има на форумов и дали воопшто има...... зашо ко шо гледам све се за Ферари..... Јас цел живот сум за Ферари ама од оваа сезона сум си за Рено зашо доста му е на Шумахер треба да остаи малце простор и за другите.

Епа Рено фанови дај кажете се кој сте, што ви се свиѓа кај Рено и така натака :):)

Renault sucks
Pozdrav Ferrari fan

Ај па сеа sucks шо има фали сезонава лом праат од 8 само 2 втори места другото се све први........ Зашо бре никој не ја поштуе конкуренциата не ми е јасно, сите мислат дека нивниот тим е најдобар.... Јас разбирам од љубомора ама ова више е претеризам :pos: :):):)

HI

DuFFy напиша:
Ај па сеа sucks шо има фали сезонава лом праат од 8 само 2 втори места другото се све први........ Зашо бре никој не ја поштуе конкуренциата не ми е јасно, сите мислат дека нивниот тим е најдобар.... Јас разбирам од љубомора ама ова више е претеризам :pos: :):):)

Postuvam konkurencija sekako samo sakav da ve isprovociram malce inaku schumacher pocna vo renault beneton so istiot brijatore i so skoro istiot tim na inzineri

samo sto mora da ima malce provokacii za da bide interesno inaku kako ...

Renault навистина има оваа сезона најдобар болид, но тоа не го гледам како причина да навивам за тој тим. Нема да давам изјави од типо „Ферари е подобар“ или „Алонсо нема врска“. Ќе кажам само дека постарите љубители на Ф-1 кои ја помнат историјата на учеството на Reanault во Ф-1 ќе мораат да се согласат дека овој тим важи за непостојан како во резултатите, квалитетот на болидот и возачите, така и во самото учество во шампионатот.

Taka e mandrak se soglasuvam so tebe potpolno
Ura Alonso

DuFFy напиша:
Ура...... да не мислеше уааааа :):):):)
Не бе, убаво си вика, „ура” зашто како тотален безвезњак успеа да го седне газот во најдобар болид и да победува.

Хахаха е за тоа успеа богами..... Ама пак за да победиш треба малце и да имаш умешност не е све во болидот..... јас ако седнам 100% нема да победувам :pos:

NE BE STO VI E STVARNO VIKAM URA BRAVO ZA SPANECOT
CCC KAKVI STE

DuFFy samo za tebe

Renault%20F1.jpg

Еј BoRg ај те молам немој со вакви слики. Ми се сере од тој тим. Ме нервираат не дека се добри туку дека многу сељачки си ја држат првата позиција. Не грешат а уствари скоро секогаш некој е боље од нив (последната година Мекларен, сега Ферари)

Абре јас бев за Мекларен уше од времињата на Хакинен....
Ама кога би бирал Ферари-Рено дефинитивно Рено
Алонсо е три пути боље од Шумахер и у возење и у све...
Шуми нема срце :)

bez lutenje!!!

LP Fan напиша:
Еј BoRg ај те молам немој со вакви слики. Ми се сере од тој тим. Ме нервираат не дека се добри туку дека многу сељачки си ја држат првата позиција. Не грешат а уствари скоро секогаш некој е боље од нив (последната година Мекларен, сега Ферари)

LP FAN ne se luti be jas sum za ferrai skoro 14 godini ova e samo od kurtoazija.....:je: :je: :je:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom