EXIT 2014

• Креатор на темата Креатор на темата kimi...
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
EXIT Авантура ПАКЕТ
- Влезница за Exit + влезница за Sea Dance Фестивал + влезница за Exit камп + влезница за Sea Dance камп + превоз (Скопје – Нови Сад – Будва – Скопје)
Цена на билетот:MKD 11,350.00
Ако биде бал ,нека биде маскенбал хахха

Може ли да сподели некој искуство за да отидам таму ама да не бидам сместен во кампот туку негде у стан у соба некоја што се издава у близина ?

Може ли да сподели некој искуство за да отидам таму ама да не бидам сместен во кампот туку негде у стан у соба некоја што се издава у близина ?
има, како да нема. на раб сум, но вечер ако ги најдам линковите ќе ги поставам тука. особено што во едниот хостел газдите беа прељубезни. гаат некои посебни емоции кон македонците. бил во војска во касарната илинден ;)

има, како да нема. на раб сум, но вечер ако ги најдам линковите ќе ги поставам тука. особено што во едниот хостел газдите беа прељубезни. гаат некои посебни емоции кон македонците. бил во војска во касарната илинден ;)
Ги чекам ликовите другар

Абе каков приватен смештај, во кампот се дешаваат стварите :D

Ги чекам ликовите другар
а јас тек сега се прибрав. и еве прво за ебе побарав.
хостелот се вика СОВА. за приватност НЕ очекувај, тука се спие кој кај стигне :pos:во таа дневната .... хахаххахха, ај да не раскажувам детали, лудо е. али важно чисто е!!!
првово е листа на хостели
второво е СОВА[DOUBLEPOST=1401745412][/DOUBLEPOST]http://www.hostelsova.com/

а јас тек сега се прибрав. и еве прво за ебе побарав.
хостелот се вика СОВА. за приватност НЕ очекувај, тука се спие кој кај стигне :pos:во таа дневната .... хахаххахха, ај да не раскажувам детали, лудо е. али важно чисто е!!!
првово е листа на хостели
второво е СОВА[DOUBLEPOST=1401745412][/DOUBLEPOST]http://www.hostelsova.com/
Фала пријателу непознат :)

Да не продава некој пакет влезница? (карта, камп, превоз ама само за Егзит, без Си Денс)

Што песна стана оваа, веројатно никој не очекуваше дека ова ќе стане најголемиот хит на Каролина
c3d0981ae770f926eedf4eda7505b006.jpeg

Продавам карта за Exit festivalot, само карта, не целосен пакет, поволна цена, во инбокс..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom