Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.846
- Поени од реакции
- 23.247
Денеска во Вест/Утрински/Дневник има прилог за Европското. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Арно што прочитав..Денеска во Вест/Утрински/Дневник има прилог за Европското.![]()
Ај објасни што се има во Алманахот и кај се продава?Арно што прочитав.... Ги прошетав 3те трафики во Валандово, среќа во последната имаше останато само еден Утрински, па земав..
Алманахот е ептен убав иначе... Ама па 80 денари не ми се дава...![]()
http://off.net.mk/sites/default/files/offside/2012/06/04/off.net.mk-euro2012.xlsај ако знае некој нека ми даде распоред на натпреварите од европското ама на македонски не на англиски напишано
Сеедно кој ќе коментира само сликата да биде HD.
Јас во 2010 светско си гледав на ZDF и Das Erste само затоа што сликата беше HD иако не разбирам речиси ни еден збор Германски а и не е баш пријатен за слушање.Напротив, ако е оној Златко или некој негов колега ретарда од Канал 5 на радио боље ќе пуштам, па ако сака нека е и 3Д тоа на МТВ.
Сеедно кој ќе коментира само сликата да биде HD.
МТВ во 1080i ќе биде пуштен за корисниците на МаксТВ така беше објавено деновиве, а прочитав и дека на Близу ќе го има сигналот исто.
На Близу тие што имаат Евроспорт ХД и таму ќе може да гледаат.
Јас го ѕирнав набрзинка, ама има разни факти.. Ги има истите работи од прилигот ама многу поопширни.. 100 страни е, по 2-3 страни има за секоја репрезентација + историјат, маскота, топка, ѕвезди на ЕП, стадиони...итнИ мене ме интересира што има во тој весник и дали вреди да се купи.
Напротив, ако е оној Златко или некој негов колега ретарда од Канал 5 на радио боље ќе пуштам, па ако сака нека е и 3Д тоа на МТВ.
Mисли на Златко АндоновскиМислиш на Златко Калински? Мене ми се слуша негов коментар, сеа јес да е малку траетрален ама покрај ботовиве што ги имаме по телевизииве, он е најдобар!