Eвропско првенство 2012 - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Германија

Гласови: 150 39,5%
  • Шпанија

Гласови: 62 16,3%
  • Холандија

Гласови: 52 13,7%
  • Италија

Гласови: 48 12,6%
  • Англија

Гласови: 38 10,0%
  • Франција

Гласови: 17 4,5%
  • Португалија

Гласови: 13 3,4%

• Вкупно гласачи
    380
На Англија - Белгија после ќе има пилот goal line technology.

Па ќе има кога ви поништија епик гол на Светско само кога ќе му текне на Платини дека треба и судии зад голови да има.

Па ќе има кога ви поништија епик гол на Светско само кога ќе му текне на Платини дека треба и судии зад голови да има.
Како мислиш, ни поништиле? :)

Па за Англичаните навиваш де. :D
А не, онака само дискутирам дека највише ја познавам таа репрезентација, иако на еурово Германија ја има мојата поддршка, сакам децава нешто да освојат :)

Зашто само 7 екипи се ставени за гласање? Од кај знаете дека нема да се повтори Еуро 2004? :D
Иначе мои фаворити се Холандија и Германија, било која од овие две да земе ќе ми биде мило. Секако и Шпанија ќе биде интересна за гледање и како Торес ќе се снајде.

Сакам да испаднат уште по групи Франција и Англија :D

4357078_460s.jpg

:icon_lol:

Имам некое претчуство дека швабите ќе испаднат во групната фаза

Нема шанси, Германците имаат најака екипа, не би се изненадил доколку освојат.

Какау не е ни повикан, Клосе е германец ама е роден во Полска, Подолски сам си избра за кој да игра зашто додека не стана познат Полска не се ни интересираше за него, Кедира мислам мајка му е Германка, Озил си е турчин, Аого се виде кое е дрво е и не е повикан, Ташчи исто , Троховски :
Since Trochowski was born in Poland, he was eligible to play for Poland. His mother sent several letters to the Polish Football Association (PZPN), informing it about her talented son and about his willingness to cap for Poland.[6] The PZPN, however, was not interested, which disappointed both Trochowski and his mother, and he chose to play for Germany.
, Марио е пола германец пола шпанец, Марко Марин врска неам не е ни повикан, Боатенг мајка му е германка.

Има добри коеф :D

Шпанија 3.50
Германија 4
Холандија 7.50
Англија 11
Франција 12
Италија 15
Португалија 19
Русија 21
....

Стрелци
Гомез 8
Ван Перси 10
Роналдо 13
Љоренте 15
Бензема 15
Клосе 15
Торес 17
Хунтелар 17
Подолски 25
Фабрегас 35
....

По групи за победник има исто добри коефициенти пример да освои група Русија 2.50 за Германците е 2.10 итн..
После за најдобар стрелец по репрезентација пример кај Шпанциве Љоренте и Торес по 4.50 итн...

Швабите сега ако не освојат мислам дека психолошки многу ќе паднат и ништо понатака од нив :(

Има добри коеф :D

Шпанија 3.50
Германија 4
Холандија 7.50
Англија 11
Франција 12
Италија 15
Португалија 19
Русија 21
....

Стрелци
Гомез 8
Ван Перси 10
Роналдо 13
Љоренте 15
Бензема 15
Клосе 15
Торес 17
Хунтелар 17
Подолски 25
Фабрегас 35
....

По групи за победник има исто добри коефициенти пример да освои група Русија 2.50 за Германците е 2.10 итн..
После за најдобар стрелец по репрезентација пример кај Шпанциве Љоренте и Торес по 4.50 итн...
Gomez kao Mario Gomez najdobar strelec na prvenstvoto?:facepalm:

Ozil najgolem favorit za najdobar igrac?:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom