Европско Првенство 2011 - Литванија (општи информации)

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување
Дали до сеа некој има начекано некој клип со топ10 потези на првенствово?

BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoo

Бо во тимот со МАКЕДОНСКО знаме,МВП за Наваро заслужено.Мислам и Игорче треба да земе нешто.

Брат види ги Шпанциве кои мртовци се бе не ми се верува. Не знаат да се радуваат, ко препарирани стојат. ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ

Иначе честитки за Бо, заслужи. :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Брат види ги Шпанциве кои мртовци се бе не ми се верува. Не знаат да се радуваат, ко препарирани стојат. ЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦЦ

кај нас поише славење имаше прва победа коа ни беше :pos: прво место имаше салата да се пали.

кај нас поише славење имаше прва победа коа ни беше :pos: прво место имаше салата да се пали.
Тоа е тоа што не красеше цело првенство и што ги освоивме симпатиите кај сите.
Дали видовте на крај Дамјан кога утна цела сала за глава се фати.
Нека си се диват со судитее мртвите фаци.

Не им се игра веќе.Знаат дека се надмоќни во Европа и никој ништо не им може па што веќе немаат ни мотивација.Американците ако играат со дрим тимот на Олимпијада мислиш ќе се радуваат ако освојат злато.

Не им се игра веќе.Знаат дека се надмоќни во Европа и никој ништо не им може па што веќе немаат ни мотивација.Американците ако играат со дрим тимот на Олимпијада мислиш ќе се радуваат ако освојат злато.
Нека не играат ако знаат дека се најјаки да ги ебам у гз.

Каде можам да то најдам цел натпревар со Литванија бев на екскурзија сакам да го гледам дали знае некој да ми даде линк ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom