H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Честито поскапување, нека иде како песна се...

Ќе се игра на ова, додека има офци.
СО ЉУБОВ!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ајде што се нема да видам и чујам 
И мене се уште не ми е, не сум ја добил Августовската сметка за струја.Само мене не ми е смешно?![]()
После ќе стане траги-комично..Па ќе одам скромно и клапасто да си ја платам уште првиот час коа ќе ми биде донесена. Да се осудам себеси зато што имам македонски браќа кој ја избрале оваа власт.И мене се уште не ми е, не сум ја добил Августовската сметка за струја.После ќе стане траги-комично..
Епа тогаш ти завидувам ако имаш сега да ја платиш и ако имаш и понатаму за да ја платиш ако порасне пак, тогаш чиче #Ж (твитерџиите знаат кој е) ќе има повод да ја поскапува за уште некој нов споменик и бронзен коњ.Па ќе одам скромно и клапасто да си ја платам уште првиот час коа ќе ми биде донесена. Да се осудам себеси зато што имам македонски браќа кој ја избрале оваа власт.
Среќа не си Македонец? Значи среќа е да не си Маккедонец? Што човек ќе да си ти бе? Живееш, се раниш, се дружиш, споделуваш битни моменти и сеа вика за среќа шо не си Македонец? Жал ми е коа те читам брат вака, искрено.Епа тогаш ти завидувам ако имаш сега да ја платиш и ако имаш и понатаму за да ја платиш ако порасне пак, тогаш чиче #Ж (твитерџиите знаат кој е) ќе има повод да ја поскапува за уште некој нов споменик и бронзен коњ.
P.S. Среќа не сум Македонец, и што моите не гласаат на избори..![]()
Пошо како што пиша погоре,Среќа не си Македонец? Значи среќа е да не си Маккедонец? Што човек ќе да си ти бе? Живееш, се раниш, се дружиш, споделуваш битни моменти и сеа вика за среќа шо не си Македонец? Жал ми е коа те читам брат вака, искрено.
И колку за информација ЕВН е приватна, не е државна за на нејзин грб да се градат споменици, може земаат нешо мал процент али не доволно за споменици.
е токму од ова се исплашив..Да се осудам себеси зато што имам македонски браќа кој ја избрале оваа власт.
И да живеам во оваа држава, ја почитувам, ама таа колку ме почитуваа тоа е друго.. 

Пошо како што пиша погоре,
е токму од ова се исплашив..И да живеам во оваа држава, ја почитувам, ама таа колку ме почитуваа тоа е друго..
![]()
Значи ти си манијакот што ми ја исплаши мачката...Океј, плаши се од мене, нека ти биде полесно и нека навикни се на стравот за кога ќе ти влегувам преку прозор у спалната соба, да немаш страв.

Што мислиш јас не сакам да има протест? Ама кој ќе излезе партиски офци или и така поминаа многу работи во државав кроз рака па ај и ова... Верувај никој нема да излезе!Дали јас сум луд што се замарам , не е можно сите вие сите да сте луди , а јас само паметен! нели ?!? нешто не иде ...АЛи вака кога го ледам народов по форумиве и БАРЕМ ништо не превзема , во спровитно се идиотизира и се смее и ништо не превзима.!
И јас го делам твоето мислење со тебе, и јас се согласувам дека очигледно тука во оваа земјичка живеат луѓе со пореметено функционирање на мозокот, едноставно луѓево се така добро адаптирани кон срединава , така добро се натртиле да можеш да им правиш што сакаш , да им ја вадиш маста, да ги малтретираш ( без да знаат што им правиш) па ЧАК И ДУРИ фала ке ти речат...работава е welcome to paradise , жалосно за нас малкуте што не не прати среќата.Значи ти си манијакот што ми ја исплаши мачката...
Што мислиш јас не сакам да има протест? Ама кој ќе излезе партиски офци или и така поминаа многу работи во државав кроз рака па ај и ова... Верувај никој нема да излезе!