Еве кој ке ја води Италија

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Металци, јавете се....

berlusconi5af6.jpg

Ова е дури беше на власт, на собир на лидерите на ЕУ земјите..И на прашањето зошто го направил тоа, рече дека видел група на млади деца, и сакал да ги поздрави:jes::jes:

еххехе, и ваков човек да ја води Италија??цццц

Металец што се сска на џандарки,јаде мрсули и драпа к*р :pos: e тој ја води Италија :pos:

Металци, јавете се....

berlusconi5af6.jpg

Ова е дури беше на власт, на собир на лидерите на ЕУ земјите..И на прашањето зошто го направил тоа, рече дека видел група на млади деца, и сакал да ги поздрави:jes::jes:

Oва е иначе знак на неверство во Италија (т.е. кога ќе му покаже така некој тип на некого значи дека партнерот ти набива рогови... затоа е така \m/ :) )

боже господе е типов

Шефот на италијанската левица Валтер Велтрони ја призна изборната победа на десноцентристичката коалиција во Италија
Silvio-Berluskoni-vo.jpg

Лидерот на италијанската левица Валтер Велтрони ја призна победата на десноцентристичката коалиција на Силвио Берлускони на изборите што се одржаа вчера и денеска, пренесе МИА.

- Победата на Берлускони е очигледна - изјавил Велтрони на прес-конференција.

Самиот Берлускони бил длабоко задоволен од очигледната победа во телефонски разговор со неговиот главен коалициски сојузник Џанфанко Фини од Националниот сојуз.

ok...може постов е нормален...ама видете за каков чоек се работи

http://youtube.com/watch?v=DCYUyRpbQ2s

:pos: :pos: :pos:

овој е бетер од Џорџ даблју буш

Силвио беше ПРИДРУЖНИК НА БУШ!Па очекувам да ја поддрже Македонија за името!

Супер, значи сеа ќе има пари троа појше за трошење летово:je: .

abe luge kako prvo covekot e sver:kez::je:kako vtoro mu fali uste javno:drk: kako treto ne e on toj sto jadi mrsuli nego kejosi soumen od italija antonini taka nes kako 4etvrto sto ke kazes za ovie 3 a?:kez:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom