Еве ги мировниците!

• Креатор на темата Креатор на темата kumanovali
  • Време на започнување Време на започнување
Неутрално. Не заслужува тема.

Ne,ne. Muabetot mi bese dali go opravduvas toa ili ne, ne od gledna strana na zloupotreba tuku kako na nuznost.
Мислам дека е повеќе од нужност во случај ако родителите му се убиени или загинати па нема веќе што да изгуби

да беше ватерполист типов ќе го клекнеше детето на земја и ќе завршеше со куршум во чело ... или пак ќе го легнеше и ќе го заколеше !!!

images

Кој родител го пуштат детето да трчат во воена/полициска зона, кај шо игрет куршуми бомби итн итн итн.. ??
Детето е робот - производ од околината, и е невино.. ама и на војниците му е мил животот..

Погледнете го документарниот филм Precious Life и заклучете со која умисла се овие Палестинциве и нивните пропаганди на невини злоупотребени жртви. А само тука гледам муслиманите вени сечат за нив, а сум зборела и со Иранци и Јорданци кои ми кажуваа дека никој не ги сака палестинците, зошто биле ѓубре од народ.

Мислам дека кога станува збор за терористички напади ние имаме најмалку право да збориме.Сеуште го држиме рекордот и Ал Каеда може вода да ни носи нашиве праќале магариња со брашно во најсиромашните Турски делови да продаваат и кога ќе се насобрал народ најмувале некои деца да го почуваат брашното додека они идат да проверат нешто а во вреќите имало бомби.Србите од 15К жандармерија нешто повеќе од 10 К чувале во Македонија.

Тие луѓе таму се борат за својата земја и да не живеат како робови.Тие палестинци впрочем ги имаат тапиите за цел Ерусалим исто како што нашите ги имаат за Егејска Македонија али кај што има сила нема правда.Израел е една апартхејдска држава и Палестинците само треба да жалат што не убиваат доволно војници.

На израелците им е вродено после втора светска во крвта да одат против се живо и диво што ќе им застане на патот, па така да немаат шанси палестинциве да ги добијат своите права. А побратимите евреи ги нема да мрднат со прст за да доведат мир таму. Сепак милион се во прашање или милијарди кој знае.
Ционизам маме му ебам.

Дечко,направи добро за оваа планета,фрли се од тераса.

Верувај,цел свет ќе ти биде благодарен.
Мочко научисе прво да разговараш на форумов и неми циничи да нете фрлам јас од тераса

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom