- Член од
- 3 април 2007
- Мислења
- 28
- Поени од реакции
- 0
Mac ne se sekiraj. Ne samo sto ACU ce dobie DETC akreditacija tuku koledzot sprema uste pogolemi iznenaduvanja koi sum apsolutno sigurno ce te odlucat da studiras vo Euro College.
Сигурно ти е подобро таму кај си се запишала.Buterfly напиша:Nenznam seg kako e ali ja za malku sto ne se zapisav na Euro koleg, i super sto ne se.
И Christabel полека малку, мене ми е страв така да пишувам, да не ми дојдат на вратата навечер :nesum:Buterfly напиша:Celo vreme mislev vo redno deka ke odam da zapisam novinarstvo, moite doma jazici pa jazici da sum ucela, i taka da mi frkna ni toa ni toa nego edna nok se razbudiv i svativ deka sakam na ekonomski i tamu se zapisav samo neznam koe gavolce mi dojde taa nok u son da mi kaze da odam na ekonomsi koga ke go vidam ke go skrsam)
Koчи. Полека со ваквите обвинувања кон членовите. За разлика од Виртуал Влад и Батерфлај кои се членови одамна и кои се активни на сите теми на форумов, ти (и тој другиот што пишувате од ист компјутер, знаеш кој) сте регистрирани конкретно поради темава, што е многу симптоматично. Можеби од твоја страна се трудиш да изгледаш како студент на форумов, но зошто не бидете искрени? Нема потреба од маски.Christabel напиша:Vece e somnitelno koj stoi sad imanjata VirtualVlad pa sega Buterfly. Od prethodnosto iskustvo koe koledzot go ima toa se eks-bezbednosni strukturi i razni kodosi i predezi koi sega se krijat po raznite koledzi. Takvi vo FON ima najvece (skoro kompletniot praven fakultet e sostaven od razni kodosi i podlizurkovci cija osnovna namera e di zaplasuvaat ludjeto), Evropskiot (koj e sampion vo manipulacija so masite) Fakultetot za turizam (samiot operativen menadzer porano rabotel za specijalnite sili) itn.
Леле Buterfly откриени сме. Брзо купувај карта за јужна АмерикаChristabel напиша:Vece e somnitelno koj stoi sad imanjata VirtualVlad pa sega Buterfly. Od prethodnosto iskustvo koe koledzot go ima toa se eks-bezbednosni strukturi i razni kodosi
Ова го чекав, да почнеш со дирекни навреди. Сега се гледа каде е немоќта, нападот најдобра одбрана. Имаш основа на ова што го напиша? Како и да е, Европски универзитет ќе остане лидер во високот приватно образование, со најмногу студенти, најквалитетна програма и кадар. Ако не веруваш, слободно повели влези. А ако несакаш да го направиш тоа, слободно посети го сајтот кој изобилува со информации, каков што ретко го има некоја виско образовна институција.Christabel напиша:Takvi vo FON ima najvece (skoro kompletniot praven fakultet e sostaven od razni kodosi i podlizurkovci cija osnovna namera e di zaplasuvaat ludjeto), Evropskiot (koj e sampion vo manipulacija so masite) Fakultetot za turizam (samiot operativen menadzer porano rabotel za specijalnite sili) itn.
Не сум грешка. Напротив, ИП адресата не е иста, но компјутерот е ист (седиш на иста машина од која што има пишувано и колешка ти). Знаеш, паметните луѓе смислиле паметни алатки за да ги откриваат оние кои мислат дека се паметни и менуваат ип адреси. Има други показатели (освен ип адреса) според кои се утврдува дали корисникот користи иста машина.gulkan напиша:Грешка, не е ист компјутер. Можеби е иста IP адреса, нели.
Тука веќе почнуваш да стануваш искрен.gulkan напиша:И да Christabel ме натера да го отворам форумот и да ги прегледам коментарите. Точно е дека јас сега се регистрирав, баш заради темата, ама Christabel е регистрирана уште од Април.
Знаеш како викаат, никогаш не е доцна. За ставање кочници има кој да мисли, а за глупите коментари веќе дадов забелешка од кого се.gulkan напиша:И на темата требаше да се стави кочница уште претходно. нели. А сега е веќе доцна. Почнаа глупи коментари, а ми ја изнервиравте и колешката
Бидејќи ти стануваш досадна со твоите коментари со вокабулар на "високо" академско ниво, те банирам од темава.Christabel напиша:Mac bidejci stanuvas vise dosaden so tvojata igra kazi mi sto konkretna tocna informacija dobi od VirtualVlad (osven deka ACU ceka na federalna akreditacija na 8 juni).
Можеби, за некој пост да сум седнал на машината на која претходно била Christabel, али тотално е погрешно да извечуваш некој заклучоци во врска со тоа, а во исто време, намерно или ненамерно, да не дискредитираш во форумот. Што се однесува до ип адреси, ке мора до го прашаш администраторот во колеџот, зошто јас немам врска со тоа.Мистичен напиша:Не сум грешка. Напротив, ИП адресата не е иста, но компјутерот е ист (седиш на иста машина од која што има пишувано и колешка ти). Знаеш, паметните луѓе смислиле паметни алатки за да ги откриваат оние кои мислат дека се паметни и менуваат ип адреси. Има други показатели (освен ип адреса) според кои се утврдува дали корисникот користи иста машина.
Да точно, сигурно не е на Buterfly, каде наведува дека колеџот бил затворен и направил проневери со пари и на VirtualVlad каде го споредува LCC со школа за странски јазици и др.Мистичен напиша:Знаеш како викаат, никогаш не е доцна. За ставање кочници има кој да мисли, а за глупите коментари веќе дадов забелешка од кого се.
Мене не можеш да ме банираш, затоа што јас сум си дома. Ти ми доаѓаш на гости и не го почитуваш правилата на куќата. Затоа, домаќинот сега од дневна, ќе те префрли во подрум.gulkan напиша:Ја банираш Christabel од темата затоа што му кажа на Mac)) дека е досаден, а како тебе да те банираме од темата пошто истото тоа го кажуваш и за неа.
А сега можеби и мене ке ме банираш, затоа што се јавуваме од ”ист компјутер”.