Естетска корекција на уши

• Креатор на темата Креатор на темата staycalm
  • Време на започнување Време на започнување
S

staycalm

Гостин
Ја направив темава за сите што се правени или планираат да се прават корекција на уши. :) Видов дека има теми со ова име но немаше тема за опишување последици :D
Тие што сте се правиле пишете какви ви се последиците.
Дали сте задоволни од резултатот или не?
Какви се испаднати вашите уши?
Каде сте се правеле и дали сте задоволни од работата на докторите?
Како ви било во текот на операцијата ?
Како ви било после некое време (ден, недела, две)
Се што ви душа сака напишете овде со цел да се дознае повеќе за оваа операција и нејзината едноставност. :)

Ја напраив лани у февруар, презадоволна сум :) Mожам да кажам дека самодовербата ми рипна на 100ка коа ги извадив завоите од глава и се видов во друго издание :) Операцијата не траеше нешто многу долго, мене ми изглеаше кратко но мајка ми ми кажа дека ме чекала саат време.. За време на операцијата нормално ти ставаат анестезија и ништо не осеќаш, али пак си свесен и знаеш што прават.А пошо мојот љубопитен ум сакаше да знае што се дешава, цело време ги распрашував докториве што ми праат и без проблем ми кажуваа, на крај за снаа сакаа да ме земат :icon_lol:

алал да ти е на искреноста,бар си призна се,
ама на крај ти го кажаа тоа,откога се заврши.

и колку чини!
Приватно е 18.000 ден, но може да се направи во војна болница за 1700 ден. (толку беше пред неколку месеци)
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 23:33 ---
Ја напраив лани у февруар, презадоволна сум :) Mожам да кажам дека самодовербата ми рипна на 100ка коа ги извадив завоите од глава и се видов во друго издание :) Операцијата не траеше нешто многу долго, мене ми изглеаше кратко но мајка ми ми кажа дека ме чекала саат време.. За време на операцијата нормално ти ставаат анестезија и ништо не осеќаш, али пак си свесен и знаеш што прават.А пошо мојот љубопитен ум сакаше да знае што се дешава, цело време ги распрашував докториве што ми праат и без проблем ми кажуваа, на крај за снаа сакаа да ме земат :icon_lol:
Можеш да објавиш слика ПРЕД и ПОТОА? Секако ако сакаш заматена нека е, битно да ја видиме разликата на ушите :))

бебуш, кај се оперираше?:)

бебуш, кај се оперираше?:)
Воена маци, 1700 денари со плави картони, плус 4-5 дена лежење таму ради сигурност, не дека има некакви компликации :)

Мислам дека не важи повеќе со плави картони... Или се лажам?!

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2

Мислам дека не важи повеќе со плави картони... Или се лажам?!

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Во Воена болница важи се.. :D 1700 денари плаќаш со се лежење со се .. и тоа е тоа :D
--- надополнето: 13 јануари 2013 во 00:09 ---
Воена маци, 1700 денари со плави картони, плус 4-5 дена лежење таму ради сигурност, не дека има некакви компликации :)
Кој те оперираше?

Абе сигурно ко Квазимодо ќе шетаме кога веќе тие операции се доведени на ниво на рутина.

П.С. неам направено естетска операција, да не ме сфатите погрешно, ама ги поддржувам тие што прават.

Абе сигурно ко Квазимодо ќе шетаме кога веќе тие операции се доведени на ниво на рутина.

П.С. неам направено естетска операција, да не ме сфатите погрешно, ама ги поддржувам тие што прават.
Не може сите да бидат принцови и принцези , утре ќе измислат и вештачка интелегенција да врадуваат на луѓето и глупите ќе станат роботи . :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom