Eспресо или Експресо?

Само ако и тебе ти е шармантен Бранко Црвенковски, може да пиеш кафе со мене и @Artemisia Vulgaris. Ако не ќе мораш со Суси и екипица. :D
Неозбилно го сфативте она кога пишав дека темава отиде еСпресно у пограшен правец поради погрешно толкување на поимот сељак.
Јас ве разбирам вас, ама да си знаете не сте ја зезнале природата, само си умислувате.
На пример 80% од џенските(поготово мажените) би се сложиле свесно да бидат трета швалерка на тип како БЦ, Началниче... Корлеоне. Дури и да и кажат термин од 19-21 секој втор четврток.
Моќта е јак афродизијак, независно од каков тип.

термин за букаке имаат и се надеваат дека ќе пројдат у погорен ешалон.

Ни глумат лудило на нас сиромасите, а ќе дудлаат заурден 2 недели неопран ако е на некој моќник.

Последно уредено:
Овој па рон толку има омраза и одбивност кај женскиот пол шо шансите да му се слечи некоја пичкетина прашање и дали ќе му стани, до толку е дојдена работата
Мене само ми изгледа дека има јака колекција на корпи :D или му има цицано крв некоја џенска, па добил западнонилска треска;)

Баш убава паралела со самава тема.
Зборувате за истата работа. Само што едните ја нарекувате харизма и став (еспресо), а другите сељачизам (експресо).
Затоа зелен чај си маам, дур уште не е спорен. Да не ме фатат некои ко миле и тошо коа се насилници у клипон и наместо дали сум бил за Американците или за Русите, да не земат да ме прашаат еспресо ли се вика или експресо. Ќе ме фатат 2-3ца владевци, ќе се зезнам да кажам еспресо и го јадев немиен.

Back
На врв Bottom