Escape-полноќни журки!

• Креатор на темата Креатор на темата dee dee
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
9 јуни 2005
Мислења
489
Поени од реакции
0
Skopskiot klub Escape povtorno e aktiviran na inicijativa na D.N.O.Vetuvaat mnogu dobri zurki koi zapocnuvaat na polnok.
Have a bujrum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acid напиша:
Ескејп ми изгледа како селско место.

Bash zvuci dobro ako e selsko. Jas posleden pat na selska zurka ko bev u Orizari si pominav top, kako nikade na drugo mesto :)

е секое село има згодни сељанки....и за две пијачки се договорени....ајт у ескејп......

епа баш заради тоа што беше селско Д.Н.О (најмали кили и компанија) решаваат да го земат Escape и да се прават полноќни журки со Д.Н.О,Сешн Селекшн,Блу Фанки......

значи вечер четврток се Д.Н.О (кои прошла недела лудница направиле),петок 25.11 се Блу Фанки а во сабота Сешн

мислам сабота пред две/три недела свиреа дечките во она бистро во мнт...супер беше,и и супер ме расположеа...па ако се там секоја сабота...и нели работи оваа подолго че има дринк ол најт лонг....јеееееееееаааааххххх

така ветуваат дека ќе бидат лудница журки па ќе видиме а планирам четврток да поминам да видам

значи вечерва....?????

е добро де ја нема ни сеа да прашам.........:wink: .....ама така и така сакав да си дадам тајмаут до сабота.........:pos: :pos: :pos: :raz: :icon_roll

да ама ако ме фати мрза (а ме има) ќе си ја правам пензионерската

пензионерската ват?????а мислиш дома,на фотеља она ова.ааааааааа??????!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom