eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали може некој да ми каже колку q1 железо е потребно за да се произведе едно q1 оружје?

Колку продуктивност правиш во Q1 фабрика епа толку ќе ти зима железо најчесто ако имаш 5 скил пример ќе правиш 25~ одприлика и толку железо ќе зимаш ама за тоа ќе правиш 5+ мислам оружја.

Тој што е со ник United Macedonia ако може да ми ги прати тие 7 оружја што му дадов пари. Благодарам. :pipi:

Конечно Капетан сеа ке Одиме даље сеа ке потросам усте 20 голд за да станам Colonel позз Македонче
400_F_466092_DUmokXUQMJFC8RNKlZVwOqd4jB7vEA.jpg

Добро како зимате голд ... како напредувате побрзо во војската ...
се зима ли повеќе XP ако војувате со оружје или ??

Туу ама се заебав .. рефлекс одма на Ворк мавнав само шо седнав и паднав на 39.27 велнес .. може ли еден гифт од некој да качам над 40 за да војувам и да се наполнам од боолница :smir:

Добро како зимате голд ... како напредувате побрзо во војската ...
се зима ли повеќе XP ако војувате со оружје или ??

Не. Исто, 2 поени добиваш без разлика дали се бориш со, или без оружје. Ама што повеќе се бориш, повеќе поени добиваш. Пример, се бориш пет пати, добиваш 10 поени, па трошиш после на wellness пакети, кои коштаат по 2 голд, а ти даваат 10 wellness поени. Со тоа, автоматски си го продолжуваш "животниот век" на бојното поле, дека можеш да се бориш олку пати колку што сакаш, но... ќе те чини тоа.

Edit: Пратено.

Не. Исто, 2 поени добиваш без разлика дали се бориш со, или без оружје. Ама што повеќе се бориш, повеќе поени добиваш. Пример, се бориш пет пати, добиваш 10 поени, па трошиш после на wellness пакети, кои коштаат по 2 голд, а ти даваат 10 wellness поени. Со тоа, автоматски си го продолжуваш "животниот век" на бојното поле, дека можеш да се бориш олку пати колку што сакаш, но... ќе те чини тоа.

Edit: Пратено.

Фала :smir:

2 голд .. уфф ... а голд од каде у пм ... јас имам 8 ... и тоа пет шо ми даде шо напреднав во колонел мислам .. инаку поима немам како се прави голд ...

Фала :smir:

2 голд .. уфф ... а голд од каде у пм ... јас имам 8 ... и тоа пет шо ми даде шо напреднав во колонел мислам .. инаку поима немам како се прави голд ...
Па тие пари што ги добиваш од работа ги префрлаш во голд.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom