eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И повторно сме разделени како и секогаш нема ништо да успееме ..

Како што знаете од неодамна е отворена Q3 Iron компанија во Индонезија со хај регион...
Компанијата има и лиценца за извоз во Естонија...

Инвеститоти истовремено и работници се:
DespotMKD
POverdrive
ePhilip II Macedonian
kissbangkiss
MacedonianWolf
makedonero
Slajder
Dusan Trajkovski

Ги замолувам горенаведените да работат со над 95+ велнес бидејќи тогаш и производството ќе биде поголемо...
Истотака ве молам за трпение додека не обезбедиме пари за плати за сите....
копирајтед бај Ален_001...

Абе сака некој да се организираме 10 души и да направиме или да земиме некоја неактивна партија и да се приклучиме во политичкиот живот во Унгарија?

Абе сака некој да се организираме 10 души и да направиме или да земиме некоја неактивна партија и да се приклучиме во политичкиот живот во Унгарија?

Турција, Индонезија, сега Унгарија ја предлагам и во Пакистан и во Малезија најдобро ќе биде така.

нема да можеме...малце сме македонци,а сакаме секаде...

Турција, Индонезија, сега Унгарија ја предлагам и во Пакистан и во Малезија најдобро ќе биде така.
Па Унгарија е најмоќната држава во ерепублик.Кога би биле подржани од Унгарија би било добро.

Па Унгарија е најмоќната држава во ерепублик.Кога би биле подржани од Унгарија би било добро.

Ок де те подржав јас ќе пратиме и 2-3 во Србија, Пакистан и Малезија што лошо ли е подршка да имаме и од тие.

И повторно сме разделени како и секогаш нема ништо да успееме ..

Ајсшутер и да покренеш најјака иницијатива за повикување на Македонците во Турција, пак дел од нас ќе останат во Индонезија....
Зошто тогаш кога нон-стоп 50% од македонците престојуваат во Индонезија да немаме наша партија и да се обидеме да направиме нешто???

Ок де те подржав јас ќе пратиме и 2-3 во Србија, Пакистан и Малезија што лошо ли е подршка да имаме и од тие.

немој сеа и ти така да збориш...негативна енергија внесуваш...:pos2::pos2:

не сме доволно македонци за во толку држави да сме и тоа е тоа...

јас сум во унгарија ако сакате ке презимаме партија:)

Ајсшутер и да покренеш најјака иницијатива за повикување на Македонците во Турција, пак дел од нас ќе останат во Индонезија....
Зошто тогаш кога нон-стоп 50% од македонците престојуваат во Индонезија да немаме наша партија и да се обидеме да направиме нешто???

Па кој ги бара тука да останат во Турција само нека земат државјансво да можат во Индонезија и после пак назад.
немој сеа и ти така да збориш...негативна енергија внесуваш...:pos2::pos2:

не сме доволно македонци за во толку држави да сме и тоа е тоа...

Зошто да не сме доволно доста е само по еден член да се кандидира во земја каде што има партија и не се кандидирал никој, има 60 земји таман ние имаме повеќе играчи ..

Па кој ги бара тука да останат во Турција само нека земат државјансво да можат во Индонезија и после пак назад.

Зошто да не сме доволно доста е само по еден член да се кандидира во земја каде што има партија и не се кандидирал никој, има 60 земји таман ние имаме повеќе играчи ..

и како сакаш после Индонезија да не подржи? Од кај ќе знае дека има над 50% кои живеат таму?

и како сакаш после Индонезија да не подржи? Од кај ќе знае дека има над 50% кои живеат таму?

Гледам преголема подршка имаме од Индонезија дали ги имаше 2-ца што гласаа на статијата, и уште ли не разбирате дека со 50 играчи (ако се толку) што не верувам во Индонезија нема да добиеме подршка, дај не бидете смешни со 200 играчи ние ќе постигнеме нешто.

Али не се замарам ни јас веќе тргам во друга држава што сакаат нека прават на партијава.

Гледам преголема подршка имаме од Индонезија дали ги имаше 2-ца што гласаа на статијата, и уште ли не разбирате дека со 50 играчи (ако се толку) што не верувам во Индонезија нема да добиеме подршка, дај не бидете смешни со 200 играчи ние ќе постигнеме нешто.

Али не се замарам ни јас веќе тргам во друга држава што сакаат нека прават на партијава.
Дај не преброј ги уште еднаш да не шириме дезинформации...
епа од која велесила ќе имаме подршка? Кој ќе не брани Турција? Со 3000 жители? Ќе не брани само таа?

Дај не преброј ги уште еднаш да не шириме дезинформации...
епа од која велесила ќе имаме подршка? Кој ќе не брани Турција? Со 3000 жители? Ќе не брани само таа?

Подршка ако се прави со 50 ок ќе почекаме да видиме, подобро од 3500 отколку од никој, инаку јас одам ќе му ја препуштам на Boyan партијава ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom