eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
јас престанав да го играм ако сака некој 305 индонезиски пари =10 голд ! ама да ми даде некој акаунт или нешто во замена ПП пиши

јас престанав да го играм ако сака некој 305 индонезиски пари =10 голд ! ама да ми даде некој акаунт или нешто во замена ПП пиши

каков акаунт бараш??

Ајсшутер по колку ги продаваш оружјата??

Немам моментално.
Инаку купувате ли Q2 оружје да знам дали да ја направам компанијава Q2 ?

абе не ми треба мене за денес,за утре накај 11-12=)
за 1 голд колку оружја ку1 има??

jaс бил купувал.
повеќе земам q2 отколку q1

Ок засега двајца што ми кажаа дека купувале Q2 да не испадне за џабе да ја унапредам само и да пропадне.

абе не ми треба мене за денес,за утре накај 11-12=)
за 1 голд колку оружја ку1 има??

Би требало до тогаш да има оружје, за цена ќе се договориме по ПП.

Тешко дека ќе ја правам Q2 може само да зголемам вработени оти гледам со Q2 само 2 повеќе штета прави а дупло поскапо е, и повеќе купуваат Q2, единствено може да отворам друга компанија за карти или сл.

Напраив денес акаунт и се стаив во калифорнија, гледам и партија сте отвориле во турција па да соберам некој долар и ја доагам натаму :helou:
закон овој претседателот ми даде 6 леба за поцеток :vozbud:

Напраив денес акаунт и се стаив во калифорнија, гледам и партија сте отвориле во турција па да соберам некој долар и ја доагам натаму :helou:
закон овој претседателот ми даде 6 леба за поцеток :vozbud:

Шварци пуштил душа :pos:

Него да се пофалам. Вториот медал за Hard Worker. Од кога дојдов во Индонезија собрав 12 злато (работа + достигнувања) Добра е печалбава.

Ајсшутер немој да ја унапредуваш компанијата, ризик е тоа голем за џабе ќе дадеш 20 голд, плус неможеш да работиш со 2-3 души! Разликата на штета која ја правиме со Ку1 и Ку2 и многу мала ,а цената скоро дупло!

Congratulations, you have reached experience level 16 and you have received as a reward 5 Gold. To reach level 17 you need 750 experience points..... конечно 16ти:vozbud: и уште окулу 250 демиџ за чин Колонел.

За Hard Worker медалите ако сменам фирма на пример на 15 дена работа, ќе ми останат тие 15 дена или пак од 30 дена треба да веслам?

За Hard Worker медалите ако сменам фирма на пример на 15 дена работа, ќе ми останат тие 15 дена или пак од 30 дена треба да веслам?

Кај било. Само работи секој ден. Можеш цело време да мењаваш работни места али деновите се бројат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom