А
Ајсшутер
Гостин
кога ке имаш прати Q1 или Q2 оружје за 3 голд... (какво имаш такво, ник makedonero)
За 20 минути ќе ти пратам ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
кога ке имаш прати Q1 или Q2 оружје за 3 голд... (какво имаш такво, ник makedonero)
ок, 12 Q1 на makedonero :violent1:
ке ти останат ли кога ке му пратеш??
и јас сакам оружје
Само 10 слободни имаше на makedonero али ги ставив останатите на другиот што е..
ок,таман,на шадоу 2 си пратил,супер, пари сакаш или нејќеш???(со попуст еј,редовен муштерија сум:pos2::pos2![]()
И сега имаш попуст малку, плус ќе добиеш уште нешто кога ќе имаме повеќе ..
Не се трампајте со овој вие ке му дадете пари он нема :nesum: Мене така ме заебаХааххаха:pos2:Аф коРс
Сака некој да се трампаме за турски или хрватски пари за унгарски?
Не се трампајте со овој вие ке му дадете пари он нема :nesum: Мене така ме заеба![]()
Што мајка си се трампал кога едноставно можеш да си смениш кои било пари за тие пари што се користат во државата во која живееш?! :uvo:
Не бе тоа ја му дадов 3 голд он требаше да врати ама сеа на тошо се праиШто мајка си се трампал кога едноставно можеш да си смениш кои било пари за тие пари што се користат во државата во која живееш?! :uvo:
абе дај кажи ми колку да ти платам... да не испадне преварант послеза 12 Q1...од makedonero ке префрлам пари на девизна сметка
:pos2:...
Колку што се договоривме и 20 ти пратив не 12 не се прај улав![]()