eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ок, 12 Q1 на makedonero :violent1:

Само 10 слободни имаше на makedonero али ги ставив останатите на другиот што е..
ке ти останат ли кога ке му пратеш??
и јас сакам оружје

Уште тројца немаат работено во компанијата до вечер ќе работат ќе ти пратам ако ти се чека оти нема сега веќе.. инаку кој е во Турција со manufacturing скил нека пише ми требаат уште 2ца работници.

ок,таман,на шадоу 2 си пратил,супер, пари сакаш или нејќеш???(со попуст еј,редовен муштерија сум:pos2::pos2:)

И сега имаш попуст малку, плус ќе добиеш уште нешто кога ќе имаме повеќе ..

И сега имаш попуст малку, плус ќе добиеш уште нешто кога ќе имаме повеќе ..

абе дај кажи ми колку да ти платам... да не испадне преварант после:vozbud: за 12 Q1...од makedonero ке префрлам пари на девизна сметка:vozbud::pos2:...

Не се трампајте со овој вие ке му дадете пари он нема :nesum: Мене така ме заеба :)

Што мајка си се трампал кога едноставно можеш да си смениш кои било пари за тие пари што се користат во државата во која живееш?! :uvo:

Што мајка си се трампал кога едноставно можеш да си смениш кои било пари за тие пари што се користат во државата во која живееш?! :uvo:

некогаш неможе...ја пробав еднаш руски рубли у индонезија да сменам,за индонезиски ИДР и немаше...

Не бе тоа ја му дадов 3 голд он требаше да врати ама сеа на тошо се праи:toe:

абе дај кажи ми колку да ти платам... да не испадне преварант после:vozbud: за 12 Q1...од makedonero ке префрлам пари на девизна сметка:vozbud::pos2:...

Колку што се договоривме и 20 ти пратив не 12 не се прај улав :)

Колку што се договоривме и 20 ти пратив не 12 не се прај улав :)

аааа..ок,нп...дека ми пиша 10 на македонеро и 2 на шадоу,нели прво 20,па после видов дека нема место и пишав 12...а шадоу не сум го отворил,...ок,мала забуна..па кажи ми за 20 колку да ти платам...цена не си кажал...

Чак Норис е "мртов" :pos2::pos2:

Плус не е фер Чак Норис има повеќе акаунти 1 2 3 :nesum::pos2::pos2:

^^ чак имал 3 акаунта...:pos2::pos2::pos2:

завршивме работа со ајсшутер...:vozbud::violent1: добра зделка...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom