eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во Индонезија е закон. Пола злато дневно за разлика од Турција каде што за 1 злато собираш со денови и денови. Сеа ке гледам да заработам што можам повеќе и се враќам во Турција зашто сериозно овие денови кога ги поминав во Турција ме чинеа 4 златника а ништо не направив посебно.

Моментално сум во Америка, каде е најдобро да се преселам?
Daj nik od igrata da te zavedeme kako Makedonec!

Еј шт овелите да покренеме некоја иницијатива за вклучување на што е можно повеќе Македонци во играва! Можеме тоа да преку PM Spam на мсн или... имате ли вие некоја идеја?

Еј шт овелите да покренеме некоја иницијатива за вклучување на што е можно повеќе Македонци во играва! Можеме тоа да преку PM Spam на мсн или... имате ли вие некоја идеја?
Nekoj neka prate e-mail do ENTER na A1 tamu mozebi ke spomnat nesto za eRepublik :toe:

@ Dark King
a kade rabotis i kolku ti bara skill deka i ja sum vo indonezija

ако се бориш со оружје повеке експириенс зимаш или пак исто ?

ако се бориш со оружје повеке експириенс зимаш или пак исто ?

Правиш повеќе штета го прикажува десно доле, исто така и чинот побрзо ти се зголемува пример сега јас сум Капетан уште 3500 штета ќе земам Генерал чин и повеќе штета правиш во борбите што ќе ни бидат потребни луѓе со поголеми чинови кога ќе формираме држава.
Инаку кој сака оружје нека пише давам 6 за 1 злато, преку донација ќе ги пратам а кој е во Турција нека си купи од Macedonian - Turkish Weapon ако зима.

Во Индонезија е закон. Пола злато дневно за разлика од Турција каде што за 1 злато собираш со денови и денови. Сеа ке гледам да заработам што можам повеќе и се враќам во Турција зашто сериозно овие денови кога ги поминав во Турција ме чинеа 4 златника а ништо не направив посебно.
Епа туа у Унгарија зимаш скоро и злато дневно (1 злато=38 хуф просечна плата 35/36 хуф само q1 компании)

Регистрирај се на еРепублик за да ја добиеме Македонија!
Прати го ова на 20 контакти или цел живот ке те следи несреќа!
Закон!:pos2:

Регистрирај се на www.erepublik.com за да ја добиеме Македонија!
Прати го ова на 10 контакти и нешто убаво ќе ти се случи за неколку часа, или цел живот ќе те следи несреќа!

Праќајте го ова до сите ваши контакти на МСН, за да и ние добиеме baby-boom како србите, и полесно ја добиеме Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom