eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе што е работава, ГРЦИВЕ и Атика и Македонија регионот ги окупираа, имаат нешто во план Турциве или тапа?????????????????

И во третиот регион што го нападнаа имаат голема предност,и тој ке си го вратат

каков чин си друже???ја сум срџант, уше малце лутент...со Q1 праам 29 демиџ,со Q2 праам окулу 33,34...нема голема разлика ниту со појаките оружја...баш ке видам утре со Q4 и Q5 колку ке правам...

Јас сум Captain со 5310 damage, правам накај 54 damage со Q1

Дечки мене ми скурчи од играта. Ќе поиграм уште 6 дена за 3тиот хард воркер медал и сите пари што ги имам ќе ги префрлам на мацедониан трежри (што со тој медал ќе бидат околу 30+ злато). Ако сакате и фунти да префрлам или само злато? Ај ако може главниот на мацедониан трежри да ми каже што би сакал повеќе.

Него имам едно прашанје, како е можно во Македонската фирма MACEDONIAN WEAPONS да има вработени кој се левел 16 а да има скилл 5,68. Јас со 17 левел само што направив скил 5.

One а имаш ли нешто друго работено пред мануфакторинг да земеш? А и тие што се 16 а со 5.68 скил можеби не се бореле многу и споро качувале левели, значи подолго време ја играле играта и затоа успеале да имат 5.68 скил.

Оружје доколку ви треба по 17.2 за едно парче оружје пратете кај мене пари ви праќам одма оружјето, квалитетот е Q1 за споредба едно такво парче на маркетот чини 22.78.

алоо оф топик за Голдот на Хард Ворк 2 медал
:smir:
Секој добиен медал ти дава по 5 голд. Без разлика дали е хард воркер, конгресмен, претседател итн. Значи сите медали може колку сакаш да ги имаш и со секој добиен медал добиваш 5 голд.

Оружје доколку ви треба по 17.2 за едно парче оружје пратете кај мене пари ви праќам одма оружјето, квалитетот е Q1 за споредба едно такво парче на маркетот чини 22.78.
oд кај зимаш Q1 Weapon za 21 $ или било која валута во индонезија Q5 Weapon најдоброто е до 14 Индонезиан а ти за Q1 даваш 21 $ од кај ги купуваш!:pipi:

oд кај зимаш Q1 Weapon za 21 $ или било која валута во индонезија Q5 Weapon најдоброто е до 14 Индонезиан а ти за Q1 даваш 21 $ од кај ги купуваш!:pipi:

Има разлики во валутите и тоа големи.
Во Индонезија 1 злато = 30~ пари
Во Турција 1 злато = 120~ пари

Во Индонезија просечна плата е околу 16/17 како што знам со 4+ скил сега може и повеќе да е. Во Турција платата со 4+ скил е 60~ турски пари одприлика тоа ти е пола злато пак тука некаде.

Наполнив 16 лбл и престанав да ја играм ... ми досади веќе без МАКЕДОНИЈА ! !
исток.МАКЕДОНИЈА
јузна.Македонија

One а имаш ли нешто друго работено пред мануфакторинг да земеш? А и тие што се 16 а со 5.68 скил можеби не се бореле многу и споро качувале левели, значи подолго време ја играле играта и затоа успеале да имат 5.68 скил.

Еве погледнете и сами и заклучете, по се ми изгледа дека има тука некој проблем, можеби треба да се репортира кај админите, кажете ваше мислење.

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1312338

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom