eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
A resistance has started in Jerusalem district

19 minutes ago

Гејците решија да си ги враќаат сите загубени територии

Ерусалим - Грција?!

Него за ТО треба и ние да сме спремни за јаки напади со оружја со поголем левел. Собирајте злато за да имаме за оружје и собирајте пријатели од цел свет за да можеме да се спротиставиме на Грците и нивните партнери.

Абре преку кур више.Од преѓеска викам у македонската компанија за оружје да отворат работно место за скил 4 за да се вработам.Аман виќе.

Вработи се со 3 скил де не биди толку ... секако иста плата ќе зимаш која ќе треба да ја враќаш.

Абре преку кур више.Од преѓеска викам у македонската компанија за оружје да отворат работно место за скил 4 за да се вработам.Аман виќе.
Дечко без нервози! Сигурно Јунајтед Мацедониа нема прочитано!

Ако те пратам ќе спасуваш?
Уствари сега се сетив дека гласањата се анонимни и нема да знаат за кој сум гласал. Но за борење ако ме пратат има начин на кој ќе видат за кој сум се борел и можам да наебам :)

Мене една работа не ми е јасна.. зошто се замарате и трошите време и пари за територија која и така не е наша, а нема ни има добри ресурси?

Мене една работа не ми е јасна.. зошто се замарате и трошите време и пари за територија која и така не е наша, а нема ни има добри ресурси?

Сакаш да кажеш што се бориме за Турците односно за областа Македонија?
Мислам дека за да се направи добро пријателство со Турците, а и мене повеќе би ми годело да слушнам дека има област Македонија во Турција него кај гејциве.
Мое мислење.:)

Тренираме за побрзо да кренеме ранкови.

Скоро 5000 штета си кренал браво .. мене уште 350 ми треба да земам нов чин Капетан. Инаку ме интересира со какво оружје правиш 50-60 штета, и разгледајте го предлогот на форумот што е во Надворешни работи.

Што има ново бе луѓе , јас вака баниран остсечен сум од е-светов

Скоро 5000 штета си кренал браво .. мене уште 350 ми треба да земам нов чин Капетан. Инаку ме интересира со какво оружје правиш 50-60 штета, и разгледајте го предлогот на форумот што е во Надворешни работи.

Јас со Q1 оружје правам околу 50-60 штета...Тепајте се со Q1 нема некоја голема разлика во правење штета помеѓу Q1 и Q2 оружјето , а има голема разлика во цена.

Уствари сега се сетив дека гласањата се анонимни и нема да знаат за кој сум гласал. Но за борење ако ме пратат има начин на кој ќе видат за кој сум се борел и можам да наебам :)

А што не се префрлиш во некоја земја во PEACE што е, шо се замараш цело време дали ќе дознаат

Јас со Q1 оружје правам околу 50-60 штета...Тепајте се со Q1 нема некоја голема разлика во правење штета помеѓу Q1 и Q2 оружјето , а има голема разлика во цена.

каков чин си друже???ја сум срџант, уше малце лутент...со Q1 праам 29 демиџ,со Q2 праам окулу 33,34...нема голема разлика ниту со појаките оружја...баш ке видам утре со Q4 и Q5 колку ке правам...

каков чин си друже???ја сум срџант, уше малце лутент...со Q1 праам 29 демиџ,со Q2 праам окулу 33,34...нема голема разлика ниту со појаките оружја...баш ке видам утре со Q4 и Q5 колку ке правам...

Немој да гледаш со поголем квалитет на оружје, јас така се зезнав, јас сум ЛУТЕНЕТ и со Q1 правам 50 штета, а со Q5 (што го платив 120 ако не се лажам) правиш штета од 60 :(:(:(:(:(

Немој да гледаш со поголем квалитет на оружје, јас така се зезнав, јас сум ЛУТЕНЕТ и со Q1 правам 50 штета, а со Q5 (што го платив 120 ако не се лажам) правиш штета од 60 :(:(:(:(:(

оооо друже поручник....хехе:vozbud:

нишо тогаш,утре ке зеам Q1 I Q3...да видам колку е разлика,иако и велнесот игра улога 2-3 поена...

Абе што е работава, ГРЦИВЕ и Атика и Македонија регионот ги окупираа, имаат нешто во план Турциве или тапа?????????????????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom