eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аргентина е во пис така? И тие секојдневни борби со Чиле се само за тие од Пис? Ако е така тогаш и Турција е во Пис бидејќи и она е умешана во таа борба.
Поправете ме ако грешам.
Тоа не мора да значи дека е во Пис. Јас како што знам Турците се неутрални но се повеќе прврзани кон Пис. И сигурно им е дозволено да учевствуваат во тренинг борбата на Пис поради тоа. Но како што знам Турција не се официјално во Пис

Фала ви на двајцата.
Се борев, напраив Subscribe, се приклучив на партијата и фатив 16 левел :vozbud:

:vozbud: добив хард воркер медал....за чин лиутенат (поручни) уште ~350 поени ми фалат:vozbud:

Има уште 50 минути во борбата а Турците треба да направат околу 40000 штета,така да мислам дека све е загубено

македонче93 напиша:
Има уште 50 минути во борбата а Турците треба да направат околу 40000 штета,така да мислам дека све е загубено

за 2 минути поените од 30000 спаднаа на 17000
Ларазократите почнаа да се борат со 200-300 штета!!

Ама пак и Американциве почнаа да прават штета.

Член од Лазократите само што ми пиша We will safe region bro :) ама тешко како што гледам.

само уште 6 минути борба.
2 од американците се бореа по 100 пати со над 300 штета

Macedonia is being overrun by enemy forces, occupation is imminent.

Што значи ова?

Ја земаа Грците... Ништо, ќе мора тејковер да правиме сеа :helou:

Ништо полесно од ТО.Америте ќе си отидат.Мацедниан трежи ќе даде голд и билети и одеме во гејција на ТО.

Ништо полесно од ТО.Америте ќе си отидат.Мацедниан трежи ќе даде голд и билети и одеме во гејција на ТО.
Неможеме ние сами ТО да им направиме! Мора заедно со турците!!!

Да. Ќе треба да правиме ТО но ќе треба на 25ти и со помош на турците (да се надеваме дека ќе имаат работа на друго место САД и Британија (да ме пратат каде сакаат само не за грција за да спасувам од ТО)

Да. Ќе треба да правиме ТО но ќе треба на 25ти и со помош на турците (да се надеваме дека ќе имаат работа на друго место САД и Британија (да ме пратат каде сакаат само не за грција за да спасувам од ТО)
Ако те пратам ќе спасуваш?

A resistance has started in Jerusalem district

19 minutes ago

Гејците решија да си ги враќаат сите загубени територии

Абре преку кур више.Од преѓеска викам у македонската компанија за оружје да отворат работно место за скил 4 за да се вработам.Аман виќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom