eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе не очајувајте! Ќе ја вратиме Македонија повторно!
Американците дојдоа и ги осиромашија грците!Многу лош потег од нивна страна!
Очекувам за некое време Турција да направи РВ за враќање на Македонија се надевма дека тогаш и лазократите и ние ќе успееме да победиме!

Мислам дека Лазарократите почнаа да се борат.

Да ете гледам сега , се надевам ќе се спаси македонија. :toe:

Aко добро пресметав областа Македонија е спасена (ако добро знам да читам поени).

Aко добро пресметав областа Македонија е спасена (ако добро знам да читам поени).

Не е спасена гледај -32.563 значи толку штета треба да направиме за да вратиме барем администрацијата да биде ослободена а после и повеќе за градот и сл работи. Готово таа област отиде а како што гледам и Атика лошо и се пишува.

Не е спасена гледај -32.563 значи толку штета треба да направиме за да вратиме барем администрацијата да биде ослободена а после и повеќе за градот и сл работи. Готово таа област отиде а како што гледам и Атика лошо и се пишува.
Ааа. Сеа сфатив како се глеале поени.
ЕМакедонци, извинете за погрешната моја проценка.

Луѓе не очајувајте! Ќе ја вратиме Македонија повторно!
Американците дојдоа и ги осиромашија грците!Многу лош потег од нивна страна!
Очекувам за некое време Турција да направи РВ за враќање на Македонија се надевма дека тогаш и лазократите и ние ќе успееме да победиме!
Турција не може да направи РВ во Македонија за да ја врати. Ќе треба да објавува војна за да ја врати назад а тоа траже пари. И плус грците имаат МПП и кога турците ќе ја нападнат областа Македонија ќе се активираат сите МПП на грција и ќе треба турција сама да се бори против САД (не само војската туку и граѓаните што се во САД), Британија и многу други. Пис државите нема да можат да помогнат бидејќи лом ја прават Шведска за да ја спасат Германија и плус Турција не е во Пис.

Кој е кретенов?

ce49d0901b0eae48bb4bd797fc56c2df_55x55.jpg

Seuss
-21
Се бореше за Грците во RW видете во history негде 3 , 4 страна . Видете му партија Greek Liberation Party а во која фирма работи зверкава Macedonian weapons

Го видов тој погоре 5 пати се бореше за Грците .. и уште еден :toe:

untitlymy.jpg

Отидов да се борам овде. ама не сум сигурна на која страна треба да се борам.
:kesa:
хелп:kesa:

Турција не може да направи РВ во Македонија за да ја врати. Ќе треба да објавува војна за да ја врати назад а тоа траже пари. И плус грците имаат МПП и кога турците ќе ја нападнат областа Македонија ќе се активираат сите МПП на грција и ќе треба турција сама да се бори против САД (не само војската туку и граѓаните што се во САД), Британија и многу други. Пис државите нема да можат да помогнат бидејќи лом ја прават Шведска за да ја спасат Германија и плус Турција не е во Пис.
Аргентина е во пис така? И тие секојдневни борби со Чиле се само за тие од Пис? Ако е така тогаш и Турција е во Пис бидејќи и она е умешана во таа борба.
Поправете ме ако грешам.

Отидов да се борам овде. ама не сум сигурна на која страна треба да се борам.
:kesa:
хелп:kesa:

Пишува во мојот весник притисни горе Subscribe и ќе ти стасува се што пишувам во весникот кога има борби, објаснувања околу играта и сл. Инаку кликни на зеленото = Defenders.
http://www.erepublik.com/en/article/a-resistance-has-started-in-macedonia-826453/1/20

Има некој во шпанија да му дадам пари да ми купи леб?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom