eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
У кој регион у турција да идам?

Централна Гејлада.
Ако не си се борел бори се за Македонија,повторно направија резистнс Гејците

македонче93 напиша:
Централна Гејлада.

Мислам дека е готова Македонија,отиде на педерите.
Нај јаките членови од Турција не се борат!

Централна Гејлада.

Мислам дека е готова Македонија,отиде на педерите.
Нај јаките членови од Турција не се борат!
Лазократите кога ке почнат ... :)

Претседателот на Турција напиша „Arkdaşalar centrall grecee isyanına gücünüzü saklayınız“ што значи им вика да не се борат да ги чуваат силите и оружјето оти грците ќе ја нападнале и централна Грција :uvo:

Лазократите кога ке почнат ... :)

Нема да почнат читај погоре.

Претседателот на Турција напиша „Arkdaşalar centrall grecee isyanına gücünüzü saklayınız“ што значи им вика да не се борат да ги чуваат силите и оружјето оти грците ќе ја нападнале и централна Грција :uvo:

Нека идат у к*рац,отиде Македонија

Аууу ама ако турците ке вратат

Го прашав турчинов ова ми го пиша
Lazocracy won't fight in Macedonia
Turkey can give it to Greece,I think

Нека идат у к*рац,отиде Македонија

Како што знам овој што е регионот Македонија се наоѓа на грчка територија ама не сум сигурен каде што треба да се формира Македонија тој дел е како граов ај видете на мапата подетално.

Аууу ама ако турците ке вратат

Чекај има време може чекаат кога ќе би при крај со борбава па да почнат да се борат а тоа веќе ќе биде утре така да ќе се борат пред да заврши денот да можат утре пак ако биде потребно. Американциве ептен заебани кога дојдоа којзнае колку се и сите 300+ штета прават.

Македонија регионот отиде.Но да не очајуваме.Да им помогнеме на турците да го спасат регионот централна гејлада и потоа да им речеме да ни помогнат во РВ во Македонија.

Македонија регионот отиде.Но да не очајуваме.Да им помогнеме на турците да го спасат регионот централна гејлада и потоа да им речеме да ни помогнат во РВ во Македонија.

Во право си за тоа, американциве им помогнаа на Грците околу превземањето на регионот ама сигурно не се дојдени така грците дале 500 злато на американците за нивната помош ептен се глупи. Ќе го заземат регионот и после ќе си отидат и грциве ќе ги исшлапаме пак :)

Во право си за тоа, американциве им помогнаа на Грците околу превземањето на регионот ама сигурно не се дојдени така грците дале 500 злато на американците за нивната помош ептен се глупи. Ќе го заземат регионот и после ќе си отидат и грциве ќе ги исшлапаме пак :)

само прашање е дали Турците ке сакаат да ги нападнат повторно

само прашање е дали Турците ке сакаат да ги нападнат повторно

Ќе нападнат турциве би требало мислам ако пробаат и на централна грција овие, и малку народ се 487 од кои има ептен многу неактивни .. а кај нас сите се активни играчи плус има и други работи веќе напишани на официјалниот форум ќе се договориме таму има и друг план.

Па грците се многу глупи и немаат мозоци да размислат малце.Платиле 500 голд за шо?Ами чим а нападнаа Македонија сигурно после ќе се спремат турците за одбрана и на централна гејлада.И плус тоа ќе побараат помош од некоја пис членка како Индонезија или Унгарија.

there will be a 2nd RW in C.Greece. Now we are waiting that RW. If it will not start, probably we will fight for Macedonian Brothers

еве шо ми пиша еден од лазарократите кога го прашав дали ке се борат во Македонија

there will be a 2nd RW in C.Greece. Now we are waiting that RW. If it will not start, probably we will fight for Macedonian Brothers

еве шо ми пиша еден од лазарократите кога го прашав дали ке се борат во Македонија

Како што претпоставував и напишав погоре :)
Чекај има време може чекаат кога ќе би при крај со борбава па да почнат да се борат а тоа веќе ќе биде утре така да ќе се борат пред да заврши денот да можат утре пак ако биде потребно. Американциве ептен заебани кога дојдоа којзнае колку се и сите 300+ штета прават.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom