eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а зошто уште не ми е одобрена регистрацијата на тој форумо?

i mene ne mi odobrena!!

Чекајте администраторот треба да одобри не мислите дека ако се пуштат така регистрациите ќе читаат сите ?

На никого не му е одобрена. Да не треба да титнам или да уплатам број на жиро сметка па да се гегнам?

Уплати на профил 5 злато ќе средиме работа :pos::pos:
http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1386627
Истото погоре важи и за тебе.

Треба да се почека на потврда од администраторот бидејки тој е строго доверлив форум па затоа несакаме секој да се регистрира(странци)...
Почекајте сигурно ќе ја потврдат регистрацијата!
А за јадењето ќе јадеме со свои пари! Би било преголем трошок сеа да отвориме и за храна фабрика!

Како од свои пари кога ќе ги враќаме таму парите ем зависи какво оружје ќе ни даваат ако даваат квалитет 1/2 подобро ќе биде да работиме во обични компании и ќе си купуваме сами такви плус ќе ни остануваат пари.

Како од свои пари кога ќе ги враќаме таму парите ем зависи какво оружје ќе ни даваат ако даваат квалитет 1/2 подобро ќе биде да работиме во обични компании и ќе си купуваме сами такви плус ќе ни остануваат пари.
Брат тоа е ова го правиме самостојно без помош од државната каса!!!
Досега Macedonian Tribute воопшто нема донирано нешто!

Hello All Macedonians,

I'm burakkocamis from 'Lazocracy', you know .

I'm inviting you to join Lazocracy.

http://lazocracy.webs.com It's our website for international members.So you can sign up to Lazocracy via form in website.And you can make communication with us.

If you send form,I'll send PM to you about everything.

Also, you can work in Lazocratic companies and take weapons/gifts/movings/help when there is a military operation of Lazocracy in somewhere.

Join Lazocracy,Learn Lazocracy,Keep connection with us and enjoy !

Good Luck to all ...

Брат тоа е ова го правиме самостојно без помош од државната каса!!!
Досега Macedonian Tribute воопшто нема донирано нешто!
:toe::toe:Мислиш на маседониан трежри?Абе овој турчинов нели бил против бата гази и Турција и работел со грците уствари му помагал за востанјата?

:toe::toe:Мислиш на маседониан трежри?Абе овој турчинов нели бил против бата гази и Турција и работел со грците уствари му помагал за востанјата?

Не бе другар грешка си нешто, никој турчин не бил со грците, добар си е дечково

Абе овој турчинов нели бил против бата гази и Турција и работел со грците уствари му помагал за востанјата?

Баш напротив.. со помош на лазократите беше спасена Егејска Македонија (приметете ги македонските знамиња околу 2:00 :)).

Кој е овој со македонско знаме?

Ама се зафркнав :( работев порано во компанија пред 1-2 недели и ми останаа уште 3-4 дена да земам 2 хард воркер медал и се преселив во друга земја сега пак почињам да работам и ми вика дека иам 28 уште ццц.

Кој е овој со македонско знаме?

Поранешниот претседател на Турција.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom