eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ќе биде лошо новите играчи што доаѓаат да најдат работа со manufacturing затоа што како што гледам сите се на ленд што ке правиме кога ќе ни дадат земја ако има медиум продуктивити. Економија не се прави само со ленд, потребни се и други типови на работници.
Што мислите за предлогов?
Јас сум мануфекчринг.

Ја продадов ИРОН компанијата за 17 голд.
сеа уште таа за леб да ја продадам ако има заинтересирани од тука некој да ја купе нека пише 17 голд е.

Имам луд шеф. Ми ја зголеми платата на 16 ИДР иако не работев 3 дена а имам уште 4 скил. Пола златник дневно.

Има тука некој со constructions skill или единствен сум ?

The five new South American countries will be released on the 10th of June
Ништо од македонија засега.
Подобро!
Уште не сме спремни.

The five new South American countries will be released on the 10th of June
Ништо од македонија засега.
Подобро!
Уште не сме спремни.

Се знае одамна за овие држави... Македонија е кандидат за јули...

Имам луд шеф. Ми ја зголеми платата на 16 ИДР иако не работев 3 дена а имам уште 4 скил. Пола златник дневно.

Не е луд толку е платата за скилот кој го имате вие за правење оружје и сл.

Не е луд толку е платата за скилот кој го имате вие за правење оружје и сл.

фала на покачување...него бесплатно оружје нешо ке има такви работи??? и да нема, добро е...

според скилот-толку плата..

Има тука некој со constructions skill или единствен сум ?
Јас имам 4.38 ленд скил и 3.5 construction скил. Така да може да се квалификувам во градежен по потреба :)

фала на покачување...него бесплатно оружје нешо ке има такви работи??? и да нема, добро е...

според скилот-толку плата..
Ако се зачлениш во војска во некоја држава ќе ти даваат оружја. Ако не не мора да купуваш

А како да се зачленам?
Епа јас од пред некој ден сум член на британската армија. Но јас се зачленив преку форумот на државата. Значи треба да станеш активен на форумот во државата во која си и ќе се распиташ таму за како да се зачлениш во нивната војска.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom