eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
1. Број на работни места
2. Skill
3. Плата

Зарем нема опција да префрлиш пари на сметката на фирмата?

Се снајдов, фала мислев може директно од мојот акаунт ама требало на фирмава првен да ги префрлам парите.
Инаку се бараат работници кои ќе можат константно да имаат 90+ вилнес и да работат во мојата фирма во Шпанија.
http://www.erepublik.com/en/company/madrid-grain-180427
И ќе можете да се борите секојдневно бидејки Шпанија е во Атлантис и ќе можете кога има војна во државите Канада, Хрватска, Финска, Норвешка, Полска, Романија, Шпанија, Шведска, Америка, Англија, Гејција, Израел, Германија, Босна и Аргентина.
Заинтересираните нека пишат ПП да отворам место за нивниот скил моментално има само за 4+ Land skill.

пред малце ми стигна ова од газдата на фирмата

HI! As I see you are from Macedonia. I wrote a letter yesterday. About the price of the weapon is not so good for me and the co. We can make a good change your salary is 1 huf and You can get 2 weapons for it. The remain is in food or donate money..
Is it good for You?

што мисливе вие што да правам????

Како што гледам поракава ти е нешто во врска со платата демек сопствеников на фабрикава ќе ти давал помалку плата а ќе надокнадувал со оружје ама тебе не ти е потребно освен да правиш штета повеќе за кого ќе трошиш оружје ? - Испаѓа за Унгарците а ништо нема корист од тоа.

И пиши првен кој левел си.
И колку плата зимаш.

Како што гледам поракава ти е нешто во врска со платата демек сопствеников на фабрикава ќе ти давал помалку плата а ќе надокнадувал со оружје ама тебе не ти е потребно освен да правиш штета повеќе за кого ќе трошиш оружје ? - Испаѓа за Унгарците а ништо нема корист од тоа.

И пиши првен кој левел си.
И колку плата зимаш.

Левел 16
Manufacturing skill 4.66
Плата 11,2

Со ова ти нема да мора да трошиш пари за храна и за оружје а ќе си го зголемиш војничкиот ранг брзо. Но со ова нема да имаш доволно пари за ако сакаш да се преселиш и да купуваш гифтови.

Одлуката е твоја. Што ти се повеќе исплаќа ти си процени :)

Може некој да го објави списокот со наши играчи да видиме до каде сме...
Иначе колку за информација србите денеска добија 900 играчи плус бидејки играва ја рекламирале преку Таблоидот ~24 часа~...
Луѓе, дај бе и ние да направиме вакво нешто!

Епа то е решени се да ја прат Србија до Токијо.

:):):):):):):):):):):)
:):):):):):):):):):):)

Може некој да го објави списокот со наши играчи да видиме до каде сме...
Иначе колку за информација србите денеска добија 900 играчи плус бидејки играва ја рекламирале преку Таблоидот ~24 часа~...
Луѓе, дај бе и ние да направиме вакво нешто!
AJDE BE JAS SUM SOGLASEN
SAMO KAKO KE GO NAPRAVIME TOA ?

pametno od srbite sto go napravija ova.I jas mislam deka treba vo nekoj medium da reklamirame!!

Па дај прво да пишеме до администраторите на кајгана.цом.
После се ќе се прошири само од себе.
Но за да се рекламираме на телевизија треба веќе да имаме формирано држава.
Мислам рано е а тоа.

Па дај прво да пишеме до администраторите на кајгана.цом.
После се ќе се прошири само од себе.
Но за да се рекламираме на телевизија треба веќе да имаме формирано држава.
Мислам рано е а тоа.

vaka uste povekje mozeme da privlekuvame igraci ako se spomne deka treba lugje za da se formira eMakedonija

На админот му текна да праша која земја сакаат играчите да биде додадена следниот апдејт во јули.

http://www.erepublik.com/en/forum/topic/99833/next-country-to-join-erepublik/7

Пишете таму на темата за да се додаде Македонија и не влагајте многу во расправија со грци. Ако ја направат Македонија во Јули ќе биде супер до тогаш би требало да воведат и државјанство и ќе не има повеќе

Значи имаме шанси да добиеме држава на 10 јуни.

ama golema konkurencija imame od Afrikanskite zemji

зошто конкуренција,не е натпервар ова кого да додадат во еРепублик,ако видам админите дека има доволен број на играчи ке ни дадат држава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom