Toneh
is a turtle
Се приклучив нов сум на играта и сега како да се вработам негде ?
Платон би требало да ти дава совети на почетокот... Сеедно. За да се вработиш, клик на Market, па Job market. Вработи се.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се приклучив нов сум на играта и сега како да се вработам негде ?
Добре дојде во играта.Се приклучив нов сум на играта и сега како да се вработам негде ?
Имам 4.14 land skill и зимам плата 24 RON. Моментално 1 голд е околу 47-48 RON.
Платон би требало да ти дава совети на почетокот... Сеедно. За да се вработиш, клик на Market, па Job market. Вработи се.![]()
Добре дојде во играта.
Ќе идеш Market, па Job Market, ќе гледаш работата да е Q1 (со една ѕвездичката за да ти зема само 1 велнес кога ќе работиш) и ќе одредиш скил да биде 0-0.99, затоа што почетник си и 0 ти се скиловите.
Кренав 15ти левел и јас. Само некако со работата ме заебава, на секое по неколку дена и ме бркаат, а во последните фирми кај што бев, не беше нагласено ни колку минимум велнес ни ништо...
Повеќето фирми за минимум одредуваат 80 wellness, а некои 90. Јас гледам цело време над 90 да имам.
Па во Podolia не е ни тешко да имаш нон-стоп 100 wellness, работиш, тренираш се намалува, потоа се бориш неколку пати и се лечиш во болница и пак ти стига до 100-ка, ни храна ти треба ни ништо. :wink:
E видиш, ова не знаев.Точно, не треба храна, ама сепак јадете барем Q1 храна зашто тоа е +1 exp секој ден.
E видиш, ова не знаев.
Ја па мислев само со работење и тренирање се дига xp.
А со што друго освен овие и храна се дига?
Znaci koga ke fatam 16 level(sea uste malce) ke zemam uste 5 gold...Superrrrrr...http://wiki.erepublik.com/index.php/Experience_points
Ќе видиш таму кај EP received за што све се добива и колку се добива.
Кој е администратор на форумот еМакедонија? Нека ми го активира членството.
Ти ебам глупите админи на eRepublik
Ќе ја ставаат Северна Кореа во играта, а луѓето во Северна Кореа немаат интернет... :pos2::pos2:
Ќе добиеме и ние наскоро и како што гледам скоро сите се активни членови на играва секојдневно дигаат експириенс.