boboo
"El Bob|"
- Член од
- 18 април 2009
- Мислења
- 57
- Поени од реакции
- 2
Дај бе праќајте гифтови некои поквалитетни ми треба 10+ вилнес ќе ви пратам пари одма иам 19 рон, утре ќе иам дупло. :smir:
kako ti e nikot na erepublic ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај бе праќајте гифтови некои поквалитетни ми треба 10+ вилнес ќе ви пратам пари одма иам 19 рон, утре ќе иам дупло. :smir:
kako ti e nikot na erepublic ?
Martin Davitkovski
Прееска ми прати Macedonian_Until_I_Die (и му дадов 14 рон) ама сепак 33.92 имам барем да го качам над 40 нека пратат кој имаат 2-3 гифта, кога ќе имам пари т.е утре одма ќе им дадам.
Фала уште еднаш.Еве ти еден гифт од мене, за убаво за арно нека е![]()
Претседателот на Грција предложи сојуз на Романија и сега се гласа.
сега за сега 2-за 0-против
луѓе ајде да побараме да ни дадат држава мислам дека доволно македонци ја играат играва а и за 2 дена можам да најдам 20 луѓе кој би почнале да играат :salut:
Првен најди нека кренат над 10 после кажувај дека ќе најдеш инаку нека прати уште некој гифт Q2 уште толку ми требаат да можам да се борам 38 имам ќе му вратам после одма (пари).
Него, gift shop-от се затвори.. Smert се врати, јас отидов![]()
Може некој да ми прати оружје, стигнав до левел 5 (30 xp points), а немам доволно пари да купам сам. (Војував 2 пати, ама без оружје и изгубив 20 wellness):helou: