eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
луѓе не одговарајте на вакви пораки сакаат да не уништат
не се даваме:vozbud:
видоа грците ке ни дадат држава па сакат да не уништат
Pazete se...Ova ocigledno ne se makedonci...Da bea nemase da pisuvaat na angliski.
I toa so vika deka ce haknel i ke zemel zlato mislam samo toa e finta na grcite demek eve makedoncive uste nepocnati pocnaa da hakiraat...

11 левел уште 4 xp и 12:je::je: и велнес сум добар 93

Pazete se...Ova ocigledno ne se makedonci...Da bea nemase da pisuvaat na angliski.
I toa so vika deka ce haknel i ke zemel zlato mislam samo toa e finta na grcite demek eve makedoncive uste nepocnati pocnaa da hakiraat...

Па не мора да значи дека е тоа, ама сигурно е дека не ни мислат ништо добро.

Инаку ја фатив 8ми левел. :)

:helou:

Јас уште 24 exp ќе фанам 15-ти левел, и уште 2-3 дена hard worker.

Lvl 5 дигнав и тргнав да се борам али велнесов 39 да ти бил... Како се пуни тоа и како сред битка да се откажам и да идам во болница?

Lvl 5 дигнав и тргнав да се борам али велнесов 39 да ти бил... Како се пуни тоа и како сред битка да се откажам и да идам во болница?
Велнесот се пуни со добра храна или со гифтови некој да ти праќа, а иначе треба да имаш над 40 велнес да се бориш, значи уште ептен малце ти фали.
А кога се бориш иде вака, идеш на Battlefield, па идеш Fight, и ти зема 10 велнес, ако сакаш идеш пак Fight, ако не сакаш идеш во болница, heal кликаш.
А иначе ти еднаш бори се и иди во болница да си ќариш 50 велнес. ;)

Ти пратив, сега можеш да се бориш.

Се борев и изгубив изгледа зашто ми падна велнесот на 32 и нешто 10ка ми даде од битката. Абе а болницата каде е? Појма немам. Неможам да ја најдам.

Абе а зошто не направите report abuse за тој што вика дека ќе "хакирал" па да го банираат :)

Се борев и изгубив изгледа зашто ми падна велнесот на 32 и нешто 10ка ми даде од битката. Абе а болницата каде е? Појма немам. Неможам да ја најдам.

Ќе одиш на твојот јусер ќе кликнеш и кај што пишува во кој регион се наоѓаш пр .. Romania,Podolia ќе кликнеш на Подолиа и после доле кај Hospital имаш Heal кликаш на тоа и се полни вилнесот (ама само еднаш на ден можеш да се лечиш).

Ќе одиш на твојот јусер ќе кликнеш и кај што пишува во кој регион се наоѓаш пр .. Romania,Podolia ќе кликнеш на Подолиа и после доле кај Hospital имаш Heal кликаш на тоа и се полни вилнесот (ама само еднаш на ден можеш да се лечиш).

Одкако ке се лечиш не се бори пак и немој никогаш велнесот да ти паѓа под 40. Има доста што се заебале на почетокот и дошле на многу мал велнес и после неможат да се опорават

Поздрав, TheGreatMacedonian :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom