eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
втор левел сум ми фали 1xp за трети левел..бев на работа и тренирав со војска,друг начин за фаќање xp освен ова??

втор левел сум ми фали 1xp за трети левел..бев на работа и тренирав со војска,друг начин за фаќање xp освен ова??

на почетокот е само тоа,кога ке фатиш 5ти левел ке можеш и во војни да учествуваш.така брзо креваш хр

Фала ти многу до 35 стигнав, уште 5 ми треба за да се борам ако има некој вишок...

Македонија!

Луѓе селете се у Турција и помагајте копуканава грчка сака да ја цепат Македонија од Турска. Не дека ми одговара у Турција да остане, али док не бидне наша боље нек си седи тамо.
Ако има некој вишок оружје нека праќа, враќам штом заработам.
Никот ми е ист као и овде.

стигнав 3 левел:je::je::je:
нешто да ми препорачате??

Храни се со со е можно поквалитетна храна да не ти паѓа велнесот i работи во што е можно поквалитетни фирми со поголема плата.

Поквалитетните фирми зимаат повише wellness кога работиш.

Храни се со со е можно поквалитетна храна да не ти паѓа велнесот i работи во што е можно поквалитетни фирми со поголема плата.
Ни му треба поквалитетна храна ниту пак поквалитетна фирма само гледај да одржуваш велнесот над 40 кога ќе бидеш левел 5 да можеш да се бориш.

велнесот ми е околу 46 што значи дека доволен за борби=) тек вечер околу 12 ке можам да дадам отказ и да најдам друга,подобра работа.

По еј незнам шо се случва ама секој ден ме отпуштаат од работа :toe:

во борба кој победува,тој што има +*** или -*** (*)-број
кога влезам во борба од едната страна на едните и покажува на пр +223,+114...
а на другите -123.......
и кој победува??

По еј незнам шо се случва ама секој ден ме отпуштаат од работа :toe:

Ако ти е низок wellness-от нормално дека ќе те отпуштаат. Ниеден работодавец не сака непродуктивни работници.

Ако ти е низок wellness-от нормално дека ќе те отпуштаат. Ниеден работодавец не сака непродуктивни работници.

E па како да го зголемам :toe: бавно се зголемува

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom