eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И што ќе треба да работам кај овој за малку пари :toe:
You worked 2 days in a row. You have 28 more days until you receive a Hard Worker Medal
Може некако да се прекине работава, да преминам на друга ?
Работи уште некој ден да качиш добар скил да си најдеш работа каде што повеќе ќе земаш плата, идеш Resign, па у human resources си бараш работа и се запослуваш.

Абе ако има Q3 болница наместо Q4 или Q5 ке можи да се лечам и во Q3 болницата

Абе ако има Q3 болница наместо Q4 или Q5 ке можи да се лечам и во Q3 болницата
Може ама помалку ќе се лечиш инаку ти можеш и во Q1 да се лечиш.

значи вака сеа најдов q1 куќа...за 3.5 голд..и сеа тој ми вика со mediation да напраиме тоа договор или као се вика...е сеа финтата е шо ја нз као се праи тоа..и шо треба да праам...помош уште еднаш:smir::smir:

А да прашам јас што имам од корист ако купам куќа?

Кога јадеш се пуниш повеќе wellness.

значи вака сеа најдов q1 куќа...за 3.5 голд..и сеа тој ми вика со mediation да напраиме тоа договор или као се вика...е сеа финтата е шо ја нз као се праи тоа..и шо треба да праам...помош уште еднаш:smir::smir:

Пиши му на овој што посредува, или па прашај го тој типот што ти ја продава за подетално. Не сум купувал ништо со посредник, така да не знам точно како се прави.

http://www.erepublik.com/en/organization/1385095

Има некаде нешто да се купи да ми се полни велнес?

Има некаде нешто да се купи да ми се полни велнес?
имаш али 2 голд ти треба...е сеа нз колку дава ....иначе тоа ти е у профилот ќе идеш био и тоа buy welness...тамо се наоѓа

Kaj se gleda kolku imam skill za rabota?

ја купив куќата за 3.5 голд.....фала на помошта Smert :smir::smir:
позз

Што предност имам ако купам оружје и ако имам куќа ?

Што предност имам ако купам оружје и ако имам куќа ?

Ако купиш оружје нема да имаш никава корист, зашто оружјето е за еднократна употреба, т.е. се троши после една битка.

Ако имаш куќа, кога јадеш повеќе ти се зголемува wellness. На пример, ако имаш Q1 куќа и Q2 храна, wellness-от ќе ти се зголеми за околу 3. Мислам дека некој постави линк за wellness калкулатор.

Абе зедов куќа и сеа ако се преселам некаде исто ке ми стој куќата?? Кај и да одам пак ке ми се зголемува велнес со куќата така ???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom