eRepublik

Статус
Затворена за нови мислења.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Подобро повеќе да бидеме. Накај 50 барем од форумов.
абе ептен се пеесе со 10 ќе завршиме работа ако е таа партија јас што ја предложив пошо има 9 члена

Nisto ne pocnuvaj se dodeka ne se soglasat site sto se clenovi i ne se razgledaat site opasnosti.
па не ни почнувам само предложив ако се согласите добро е,ако не ќе бараме друго решение

ТО - нешто како пуч или преземање на партијата?
ете тоа

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
сватете ништо не добиваме ако направеме ТО на некоја партија,само можеме да ја изгубиме довербата од романците

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
awe ne mi e jasno sto ste zapnale za taa podolija.. ne e vazno kolko ima u podolija nego kolko ima u romanija :)) ja sum u banat pa sto ima vrska.. isto ti se faca kade si :))
Моја грешка, лошо се изразив, повеќе сме во Романија, а уште подобо би било ако и тие од Турција и другите држави се преселат во Романија, така имаме поголеми шанси.

сватете ништо не добиваме ако направеме ТО на некоја партија,само можеме да ја изгубиме довербата од романците
Погрешно го формулираме, финтата не е да направиме ТО во буквална смисла, него во партија која има само 10 тина члена да се уклучиме ние што сме некои 50-60. За почеток и не мора некој наш член да биде претседател на таа партија.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Ми текна нешто
ако 40 души даат по 0.5 голд на тој со највеќе xp може да отвори наша партија=)
има логика малце барем??

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Собирајте пари и купувајте голд, па после ќе правиме и ТО, и дражава сега е уште рано за тоа. Моментално како што кажаа некој членови, ништо не добиваме со ТО на некоја партија може само непријатели да си создадеме во најмоќната држава на играва.

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.607
Поени од реакции
1.165
Луѓе дај бе не се занесувајте ќе направиме ТО или ке преземеме некоја партија во Романија и што ќе добиеме? Само тогаш ќе не замрзи најголемата светска сила....А порано планиравме да се приклучиме на Атлантис на чело со Романија , така да при создавање на еМакедонија може Романија да ни биде најголем сојузник така да не правете ништо без целосно согласност на сите....

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Океј е ајде си добил со здравје да си ги трошиш.
И да прашам што корист имаме ако направиме на некоја партија ТО?
ништо
а иначе некои на форумот пишуваат ако сакаме да се докажеме кај админите за да ни дадат држава да и направиме ТО на грција:vozbud::vozbud:

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
ништо
а иначе некои на форумот пишуваат ако сакаме да се докажеме кај админите за да ни дадат држава да и направиме ТО на грција:vozbud::vozbud:
Ова и не е така лоша идеја..некој претходно исто спомна.. нема што да изгубиме.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Ова и не е така лоша идеја..некој претходно исто спомна.. нема што да изгубиме.
можеме голд да изгубиме за џабе.....пошо за ТО на регион ти треба голд...нз колку сеа не ми текиње.......<--ако зборите за регион да зиаме....а за партија.......нз ако се согласат сите...зашо да не.....

али не прајте нишо безвезе уше рано е

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
да уште е рано и не превзимајте ништо додека не се согласиме сите!

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
партија у грција не ни се исплати да зиаме ќе треба сите таму да се селиме..вака у романија да напраиме/дрпнеме МАЛА партија е боље=)

А

Ајсшутер

Гостин
Качувајте левели само и викајте нови членови не ми кажувајте тука TO и слично да собереме бајги луѓе после е лесно.

M

marko 1996

Гостин
По толку шетање низ земјиве дојдов и во Романија :pipi: Па ке видам каква :) Може и ке останам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom