ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
Нема више емовци, свите се испозаклаа :tv:

Ain't no creativity in swallowing a razor blade -.-

На овие и мајките има биле емофки.. Си ставале жилета у пи*ка кога има се раѓале децата ... Тоа бил врвот... И сега има вакви суштества ..А замислте партија да формираат :pos2::pos2::pos2: :kesa:

Emo%20Kid%2001.jpg

just do it

emo_toy_01.gif

brush,art,emo,hate,love-d633851442e5c925a445ca82b17a16d2_m.jpg

sexy+scene+girl.jpg

emo 4eva

Добро барем да кажат кои се најдобри(дали жилет макс фјужн ил вилкинсон сворд),да направиме прототип ЕМО машина со електромоторче на кое ќе му вградиме жилет-кај оската на ротација(за да има појак момент телото жилето нема да биде на "средина од оската" туку чак 1цм +/-...зависи за какво сечење и кои намени(башка болка(за тоа има сет со солена вода башка со попуст)....

Добро сега после стилот на облекувањето дали за да си ЕМО треба и она шо не е добро да се види(:pov::pov:)еве од низа најпаметни на видеово двајцата кај....трета минута се ЕМО ил ЕМОГејСекс ориентед популација???

Мора ЕМО=хомислав...

А иначе абе од ова ЕМОженскиве добри има за плескање....да бидеме реални(настрана машината)..:kesa:

П.С тоа на првата слика што е.....за каков тип(т.е форма) на примитивна форма на живот станува збор,мене ова ми е непоозната форма на животиње:toe:

do they really exist ?! o.O
Ја мислев дека се нешто ко мит ... ко на пример еднорогот.
Некако ми е нелогично да сечеш вени а да си сеуште жив , некој ќе ми ја појасни оваа равенка ?????

ахахахаха :pos2:

и btw не сум емо -.-' далеко од тоа

Не значи дека си емо ако нпр носиш коса настрана со шишки као педерон од Хотелон Јапонски... не мора да значи дека си емо ако слушаш пеник ет д диско и 30 секондс ту марс...далеко од тоа.

јас реков во некој пост дека сум емо? :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom