Еминем

• Креатор на темата Креатор на темата Setsuko
  • Време на започнување Време на започнување
Жити се не се брукај , Кој *** е виз калфа или како се вика? Tech9 не е нешто кузнае што ама за овој твојот е Господ. Снуп дог ако збориме за пред 10 години ама сеа за ништо не го бива. Каде се Гуру?ОДБ?Раким?Дре?Изи и? Крс-оне... Овие у листава само го брукаат рапот , мислат ако идат на настапи и дека ако фрлаат 50 000 долари(читав негде овој лил вејн демек отшол у некој клуб и фрлал околу 50 000 долари на публиката) дека се некој и нешто, дека ако стаат такви лоши позлатени заби , или па 200 тетоважи.
Значи листава е за живи не за мртви, ова е листа за 2011 изгледа настаната според заработката и продажбата, затоа не ги мешај Изи, Пак, Гуру...
Виз не го ни спомнав иако заслужува да биде меѓу овие поради големата продажба...
А Снуп извади одличен албум оваа година, заради тоа не ми е јасно зошто не е на листава, а е поголем звер од сите наведени.
Факт е дека Дрејк, Вејн, Рик Рос (кој и да е), Гучи Мејн и такви патетики се ставени во 10 најдобри а се срање.
Е сега Тех, кажи ми само дека не е подобар скоро од сите на листава?
Зошто не е на листава? Затоа што нема толку голема публика и не заработува толку пари?
Од кога квалитетот се мери во кој колку пари заработува?
Значи се е отидено у пм. Додека другите пеат поп, Тех сеуште си тера како што си започна. И е подобар така.
И Дре, Снуп (сеа ова срањево со walk on water like moses му e срање де ), Изи, Тупак, Биги, Раким, и многу други се подобри од сите на листава.
Тоа и го викам, значи листава е правена ВЕРОЈАТНО според заработка и продажба, а Тек е далеку од врвот и во заработка и продажба, и далеку од тоа дека заслужува да биде меѓу овие 10, не дека они заслужуваат ама ај....

Ај бе не кењајте, Џастин Бибер е најдобар!
Нормален си ?

Јас би сакал да направиме ние кајганџиите избор за најдобар хип хопер. Поточно да се договориме кои луге да ги ставиме во табела и да изгласаме па после ќе напишеме нешто текст и ќе го стаиме негде. Ако се согласувате thump up

Не е мртов рапот ако знаеш каде да го бараш..
^ THIS!
Ова колку пробувам да го докажам, многу игнорантни копилиња постојат.

п.с.
Енименимен е тиње.

Само ова се поштува:

Имам голема почит за Еминем али ^^^^^^^^^^ е вистинскито underground срање..
old school representing the real hip hop !

оној што разбира англиски че разбери дека нема крал на хип-хопот

за тие што неразбираат накратко кажано.... Ниту еден ебан медиум не е достоен да одреди крал на една култура.... ни десет медиуми заедно неможат да одредат крал на една култура. Word! Еминем е најдобар во споредба со другите артисти кои ги класифицирале како рапери.... ама нема најдобар

Ајде јас почнува со правење анкета.
1. Еминем
2. 2 Пак
3. Џеј зи
4. Дре
5. Биг Л
6. Снуп
7. Биги
Ај кажете уште 3 не ми текнуваат сега ;/ и да започнеме со текстот.

Исто ко да ги ставиле Кенгур и Наф Дакаро во конкуренција со Еминем...

Fat Joe, Big Pun,B Real, Guru,O'I Dirty Bastard,Kool G Rap,Ra the Rugged Man,Nine,Killah Priest.не ми текнуват други..
А можи и за екипи да се напрај...

Абе има еден тон квалитетни рапери...не моеш да извадиш еден над сите.
Иако ќе повторам, Раким ваљда е највлијателен од сите.
Ма и B-Real од Cypress Hill е ѕвер :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom