Emily Ovens M.D.

• Креатор на темата Креатор на темата vone
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Локација
Тука негде наоколу
8ebd96406a9c8e54cddea00145dc829bd22742a8.jpg

Mamie Gummer, Michelle Harrison, Justin Hartley, Kelly McCreary​

Уште една „докторска“ серија, само ме буни она М.D. во насловот, Хаус беше еден единствен, секој обид на негово клонирање не би завршил сјајно.

А ти ја погледна епизодата или онака од навика се маваш у фаца!
Не мора да се погледне за таква реакција. Со твојата реченица не наведуваш да мислиме дека ти мислиш кратенката M.D. била специјално измислена за серијата House.
Ова оправуда facepalm реакција.

Како и да е, со The Mob Doctor се заебав и сега не планирам да ја тестирам и оваа. Psyside ќе ме кара (дека ги неам гледано The Thing и Alien).

Не мора да се погледне за таква реакција. Со твојата реченица не наведуваш да мислиме дека ти мислиш кратенката M.D. била специјално измислена за серијата House.
Ова оправуда facepalm реакција.

Како и да е, со The Mob Doctor се заебав и сега не планирам да ја тестирам и оваа. Psyside ќе ме кара (дека ги неам гледано The Thing и Alien).

Не, мислев само како на знак (бренд) за препознавање на House серијалот, и дека секоја серија треба да си има свој оригинален и препознатлив наслов.
Вака симптоматично е што две серии имаат „исти“ имиња... т.е лично име+кратенката M.D. и сосем нормално е да предизвика сомнеж.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom