eМакедонска Фаланга

• Креатор на темата Креатор на темата Cresevo
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за создавање Македонска Фаланга?

• Вкупно гласачи
    82
Читајте сите членови на Македонската Фаланга

Една забелешка ! Веќе можеби 5-6 дена чекам државјанство, а гледам низ форумиве уште неколку души се изреволтирани поради ова...
Кога веќе барате да сме во Русија тогаш дајте ни руско државјанство... Треба сега да биде полесно кога Моредан е преседател...

Една забелешка ! Веќе можеби 5-6 дена чекам државјанство, а гледам низ форумиве уште неколку души се изреволтирани поради ова...
Кога веќе барате да сме во Русија тогаш дајте ни руско државјанство... Треба сега да биде полесно кога Моредан е преседател...

Cresevo ke mi odobris za rusko drzavjanstvo ? 4ekam veke 1 nedela -.-

А за што ви е потребно државјанство, аман дај не комплицирајте безврска.

абе шо бидна со грбот и аватарот на фалангата...кои ги избравме и од кога ќе ги ставиме сите да бидеме малце позабележителни...???

Па кога веќе сме во Русија во МФ, би било добро да имаме и Руско државјанство. Не е толку неопходно, но сепак би помогнало за некои работи.

На пример еве сега, да изгласаме некој Македонец за претседател на некоја мала партија, т.е да ја превземеме (тоа што сега го правиме во партијата For Freedom and Peace). И како што lazarosaMKD предлага во овој пост , ако успееме да протнеме некој кандидад и во конгресот, и само ако успееме преку некоја од топ 5 партиите..

Sakam da se Zaclenam Vo Makedonskata Falanga....ke moze nekoj da mi kaze kako ???

Можно е и тоа. Мене вчера не ми стигна плата, а гледам во организацијата има пари така да русите префрлаат на организацијата, само мацедониан лион го нема.

Да си кажам само јас, чекам плата за вчера и за денес. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom