Елитна проституција

200 евра за една ноќ оваа првава напред, ако ја има на форум нека ми пише по пп.
Не сум сигурен што гледам и за каков створ станува збор на сликата, ама тие дланки дефинитивно се машки :cautious:

200 евра за една ноќ оваа првава напред, ако ја има на форум нека ми пише по пп.
"Девојкава" има адамово јаболко. Каде ви се очите? :)

Не сум сигурен што гледам и за каков створ станува збор на сликата, ама тие дланки дефинитивно се машки :cautious:
Најверојатно, иако не можеш да бидеш сигурен....ама како цела слика мава накај муж (y)
Автоматски споено мислење:

Буразеру, зар је могуќе да си тако пао спиритуално? :facepalm:
Се повлекувам во пештера на месец дена.....ќути на време што се реагираше, иначе отидов на темната страна :D
Автоматски споено мислење:

Spiritualecov Buda e tolku zagoren sto bi ebel zmija so inficiran gaz, a kamo li maz maskiran vo prostitutka.
Да ти кажам пре би ебел змија со инфициран газ ако треба да бирам :vozbud:
Со маж(маскиран/немаскиран) можам само пиво да пијам и евентуално нешто спорт....друго ништо :LOL:

Последно уредено:
И да е машко и да е женско, поубава е од оние позади нејзе, што значи морало да ја стават напред. :D

Јас не мислам дека е машко, пред се ради тоа што не сме убава нација, а да не збориме колку девојки/жени имаат далеку погруби дланки од машкиот пол.

Јаболкото е мушко, рацете исто, а колкот женски....или ти „неќудазнам-комбинација“.

У државава, за да има елитна проституција, треба прво елита да има, така да, муабетов е за опајдари шо малку поише научиле да се ценат.

@Bodhidharma зен-мајсторе, ај шо ќе се потрошиш многу, туку и после ни ганџа, ни медитација, ни бутур не ти ги пере кошмарите.

Koja budala e onaa na xhamster so vagja videa i sliki od makedonki i najcesto ohrigjanki?
:pos:

Јаболкото е мушко, рацете исто, а колкот женски....или ти „неќудазнам-комбинација“.

У државава, за да има елитна проституција, треба прво елита да има, така да, муабетов е за опајдари шо малку поише научиле да се ценат.

@Bodhidharma зен-мајсторе, ај шо ќе се потрошиш многу, туку и после ни ганџа, ни медитација, ни бутур не ти ги пере кошмарите.
Комбинација Акенатон хахахахх
До сега немам платено за пичка....ако платам, а постои некоја мала веројатност....не овие, има други и тоа ќе биде за специјални услуги, ма да не верувам.
Не дека не сум ебел некоја што се ебе за пари...ама се знаев со нив тоа време и ми направи едната ќејф онака :love:, а бев доста млад негде околу 20 год. Сега тие се среќно омажени и живеат у Шветска хахахах. Беа 3 пички, две сестри и една другарка си имаа станче изнајмено за таа работа. Ја тогаш голтар бев, немав за слободна. :)

... дотичната која е спомната дали Е или НЕ Е женско, поради дланките и адамово јаболко, па според гласот и стасот, сепак Е женско!

... инаку да беше машко, каде го скрил стоЈко со двата ламПиона? :D

1577885758867.png

...инаку дискутабилно сепак, оти сите присутни на парадата газлести и со бутки, а ова некако малку повеќе мускулеста што не би било својство на женско, а и рамењата некако издигнати, но не е чудно женскава можеби се билда да си има кондиција при нејзината 24/7 исЦрпна проФесија!

И да е машко и да е женско, поубава е од оние позади нејзе, што значи морало да ја стават напред. :D

Јас не мислам дека е машко, пред се ради тоа што не сме убава нација, а да не збориме колку девојки/жени имаат далеку погруби дланки од машкиот пол.
Од каде сега ова?

... дотичната која е спомната дали Е или НЕ Е женско, поради дланките и адамово јаболко, па според гласот и стасот, сепак Е женско!

... инаку да беше машко, каде го скрил стоЈко со двата ламПиона? :D

Прегледај го приврзокот 226924

...инаку дискутабилно сепак, оти сите присутни на парадата газлести и со бутки, а ова некако малку повеќе мускулеста што не би било својство на женско, а и рамењата некако издигнати, но не е чудно женскава можеби се билда да си има кондиција при нејзината 24/7 исЦрпна проФесија!
У реду е.
Гугл сите имаме по дома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom