Електроенергетскиот сектор под лупа...?

• Креатор на темата Креатор на темата lav
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте задоволни од работата на компанијата ЕВН ?

• Да

Гласови: 4 10,0%
  • Не

Гласови: 25 62,5%
  • Може и подобро...

Гласови: 12 30,0%

• Вкупно гласачи
    40

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13
Многу проблеми..многу размислувања...околу снабдувањето со овој стратегиски и неопходен артикал на многу индустрии и домаќинството
Вашите размислувања на оваа тема..
Еве го мислењето на печатен медиум за ова

http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=AE7158C987033C49BD4B96CD6B0D612E

Може ли од оваа анкета и другата тема..со мерџување да се добие една единстева..мислам тема::???
Благодарам..повторно
:toe:

Може ли од оваа анкета..со мерџување да се добие една единственма тема..посветена на ЕВН ?
Благодарам...повторно

Не сме задоволни.

И јас не сум задоволен..оти одамна го замолив админот да ги спои (ако може) во една овие ..две ....на иста тематика ...отворени (по моја вина) теми..
:jaj:

ако е под лупата на лав, не би одговарал на анкетата, пошто лав ми делува кратко или далекувид
за евн ке се изјаснам на другата тема од лав, онаа без лупа

ако е под лупата на лав, не би одговарал на анкетата, пошто лав ми делува кратко или далекувид
за евн ке се изјаснам на другата тема од лав, онаа без лупа

Ти ..како да беше она комуњарче чинам..а кое се ногу плашело да не (му) го стават под лупа..а???.

:salut:

Ти ..како да беше она комуњарче чинам..а кое се ногу плашело да не (му) го стават под лупа..а???.

:salut:

а ?

прво се двоумев, сега ми стана јасно, значи миопија е дијагнозата, а не далекувидост

Ic ne sum zadovolen, dvapati po red bez struja ostanuva celo tetovo so okolinte sela so nad 200.000 ziteli, 17 casa da se nema struja e katastrofa za edna evropska kompanija.

Klocite i da gi nema!

ЕВН????????

Да им ја таму на нив ебам се по список, па тие си играат со нас, какви дефекти какви бакрачи, намерно исклучуваат со цел вршење притисок, инаку како може да се објасни исклучувањето на струја по 7, 8 пати дневно со траење од 10 до 15 минути и тоа се во периодот на ефтината тарифа, никако да промашат...некои ептен чудни дефекти.......

ЕВН????????

Да им ја таму на нив ебам се по список, па тие си играат со нас, какви дефекти какви бакрачи, намерно исклучуваат со цел вршење притисок, инаку како може да се објасни исклучувањето на струја по 7, 8 пати дневно со траење од 10 до 15 минути и тоа се во периодот на ефтината тарифа, никако да промашат...некои ептен чудни дефекти.......

„Пазарна„ економија (ни) велат ти била тоа..и е дојдено до неа од страна на црвени кмери..македонски..разбира се

„Пазарна„ економија (ни) велат ти била тоа..и е дојдено до неа од страна на црвени кмери..македонски..разбира се

Не македонски туку: австриски, унгарски, германски итн црвени кмери кои овде начекаа..ај да не кажам што...

ЕВН Е ГОСПОД.

само кај нив не се одговара за несиправност, слаб напон, дупло фактурирање, грешка во пресметка , претрпена штета.

си го сакам лаптопот назад педери едни австриски

znaete jas se prasuvam dali nie voopsto imame elektroenergetski sistem,a ako nekogas me imale ova sega e entropija

Срамота одамна не останале луѓе без струја за прзнициве плус некои немале со денови

Не македонски туку: австриски, унгарски, германски итн црвени кмери кои овде начекаа..ај да не кажам што...

Македонските црвени кмери ги „донесоа„ овде своите пајташи..исто такви како нив..

Ние се измрзнавме на минус 5, минус 10, па заклучете сами колку сум за ЕВН :toe:. Со свеќи чекавме нова година

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom