Electronic Arts

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Во последниве две години немаат издадено игра која би сакал да ја играм.
Добро,освен Crysis :)

Некако мислам дека се повеќе и повеќе Ubisoft ќе ги гледаме,поготово како developers,EA Games нема направено (не издадено) добра игра со години :(

EA Games кон крајот на годинава планираат да ја лансираат новата NFS со најпросто име Need For Speed 2008.

Па да видиме што ќе донесат, али се` мислам дека ќе биде поникаква и од ProStreet.

Многу ке биде добра... за реклами. Незнам што воопшто имаш надеж, последната добра игра на EA беше, и сеуште е, C&C3 (Crysis беше од Crytek).

EA уште долго време ке се задржи на првото место, единствено заради Sims која многу продава и глупите реклами во игрите кои им носат пари, но многу е голем растот на Activision особено по спојувањето на Activision со Vivendi и формирањето на Activision Blizzard. А не се далеку и Ubisoft и Take Two.

Се надевам дека нема да ја оплескаат Ред Алерт 3ката.

Некој коментар за новата заштита против пирати? Ке се појави во Spore и Mass Effect. Игрите ке може да се инсталират најмногу 3 пати, после тоа во канта. На секои десет дена играта ке прака инфо до ЕА серверите да ги проверат сериските броеви, нарушувајки ја нашата приватност. Уште еден доказ за ГЛУПОСТА на ЕА.

Не ме замаре ова, планирав летово од србија или хрватска (екскурзија) да ја земам Mass Effect, но сега се одлучив на нешто многу добро... torrent it baby.

Update: Тоа проверување на секои десет дена е избришено, оти ЕА беа доста тешко "навредени". :) Уште кога на официалните форуми пишуваа лугето дека ке ја торентират, што треба друго да се каже. Инаку, онлајн активацијата ке ја има 100%.

Значи ќе мора оригинал да се зима?

Не мора оригинал. Веке само од Близард, ништо друго не купувам оригинал.

Ја само MMORPG купувам оригинал. Може и Orange Box да си земам, се исплати.

Ја само MMORPG купувам оригинал. Може и Orange Box да си земам, се исплати.

Од каде и колку пари е Orange Box? И јас мислам да си го земам тоа, ем вреди, ем се исплати :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom