Ектстра феноменот наречен - TrOtOaRkA!!!

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
38694.JPG

Знаете ли за кој се работи? Не знаете? Еве ја ќе ви помогнам : мало грдо, глупо створење, неуспешно хормониран трансексуалец, шета по тротоари, треска глупости на #pletenje и нема мозок.

Се е тоа рамно на...

TrOtOaRkA

Ајде сега навалете со симптомите пред да направиме анализа, да дадеме дијагноза и соодветен лек или, пак, ако се работи за хронично заболување, анамнеза и затварање на досието а воедно и пласирање на TrOtOaRkA во некоја специјална установа т.н. санаториум.

Нота бене : TrOtOaRkA e позната и како Mistress и нејзините три-четири постови на економија се толку интелигентни.... Мх, мх, мх : неам зборови!!!!

Ајде сеа : конзилиумот може да почне со состанокот :twisted:

Р.Ѕ. Доколку имате логови со тротоарка слободно пастирајте ги тука. :wink: :arrow:

А нели преминува улица? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Слушам на игла преминал/а... ја/го откачил типот... и од тага почнала да плете :lol: :lol: :lol: :lol: затоа не се чудете ако на #pletenje треска глупости.... иглите му/и се криви :lol: :lol: :lol: :lol:

[08:44] <DeyaN-> mene ne mi e jasna edna rabota
[08:44] <Macedalien> sto ne ti e jasno
[08:44] <DeyaN-> lala a ti na negova strana si a
[08:44] <Macedalien> da ti razjasnime
[08:44] <DeyaN-> ko so gleam ja
[08:44] <Macedalien> :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
[08:44] <DeyaN-> sto e fintata so slikata?
[08:44] <DeyaN-> toa ne mi e jasno
[08:44] <Biberche> i mene
[08:44] <Biberche> :)
[08:44] <Biberche> ama prvata slika
[08:44] <Biberche> ne ftorava
[08:44] <Biberche> :)
[08:44] <Macedalien> pa toa e TrOtOaRkA po prvata operacija i po prvata hormonska terapija

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

На англиски највероватно би се викал/викала......
LaDySiDeWaLk........ :lol: :lol: :lol: :wink:
А иначе што е финтата со оваа/овој???

MSV напиша:
На англиски највероватно би се викала......
LaDySiDeWaLk........ :lol: :lol: :lol: :wink:
А иначе што е финтата со оваа/овој???

Е па прочитај неколку логови и ќе ти стане што е финтата со неа/него. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Лелеееееее.......
ПАЦИЕНТ ИПОЛ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Еве чист доказ зашто типот ја/го откачил TrOtOaRkA

Ја мазнел ја мазнел ја мазнел
http://img385.imageshack.us/img385/8431/trotoarka15jg.jpg
И после таа/тој посака и однапред да ја/го мазни и TrOtOaRkA се свртела и типов видел виси „јонче“ и и/му рекол „меѓу нас е завршено“ и налутено си заминал...
http://img385.imageshack.us/img385/8586/trotoarka25ou.jpg

И TrOtOaRkA осамен/а и тажен/а се префрли на игла и почна да плете :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Сликите само како линк - Acid.

Маце, од кај ти е сликава? :shock:
јас ја имам видено троти во женско издање и прилично добро изгледа:)) далеку подобро од оваа/овој на сликава :lol:

Aко фаќате сеир фаќајте - само не прекардашувајте со непристојни фотографии.

The`bItCh напиша:
Маце, од кај ти е сликава? :shock:
јас ја имам видено троти во женско издање и прилично добро изгледа:)) далеку подобро од оваа/овој на сликава :lol:

Ја имаш видено? Па како не си земала фотка од нејзе бар да и завршиш работа? :lol: :lol: :lol:

Гревче ми е ТрОти бре - жал ми е колку е глупа. Она мислела дека со долната глава се размислува ама уствари не калкулирала дека кога долната глава и е близу до шупакот т.е. залепена со селотејп за да не се познава дека е всушност машко нема подобна циркулација и капацитетот, којшто и така е мал, се сведува на нула :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Иначе сликите ми ги даде Sandra или sAnCe - одлично се познаваат со ТрОтИ и редовно се на ратна нога :twisted:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom