Ексклузивно: Пангалос му го вратил подарокот на израелскиот амбасадор!

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Grchkiov kreten -- Teodoros Pangalos -- nastapil so ogromna navreda sprema Izraelcite i kako posleden cigan go stavil napishanoto na internet. Pazete, se raboti za poraneshen Minister za nadvoreshni raboti!!! Ne znae ni da speluva kako shto treba. :vozbud:

Dear Mr. Ambassador,

Thank you for the 3 bottles of wine that you sent me as season’s greetings. I wish to you, your family and everybody in the Embassy a happy new year. Good health and progress to you all.

Unhappily I noticed that the wine you have sent me has been produced in the Golan Heights. I have been taught since I was very young not to steel (sic) and not to accept products of theft. So I can not possibly accept this gift and I must return it back to you. As you know, your country occupies illegally the Golan Heights who belong to Syria, according to the International Law and numerous decisions of the International Community.

I take the opportunity to express my hope that Israel will find security into its internationally recognized borders and the terrorist activities against Israel territory by Hamas or anybody else will be contained and made impossible, but I also hope that your government will cease practicing the policy of collective punishment which was applied on a mass scale by Hitler and his armies.

Actions such as those of these days of the Israel military in Gaza remind the greek people holocausts such as in Kalavrita or Doxato or Distomo and certainly in the ghetto of Warsaw.

With these thoughts allow me to express to you my best wishes for you, the Israeli people and all the people of our region of the world.

http://www.pangalos.gr/

Bozhe moj za kakov chovekoliki majmun se raboti...

page_01b.jpg

Од полноправен расистички скинхеад,сега престанувам и да бидам анти семит,последната капка од мојот расизам,кога го гледам простотилокот и глупавоста на одредени луѓе.

као демек воа е акт на демократија
кое бламирање
гејлада била лулка на демократијата, ама демократијата одамна порасна

Лицемерие, да му еб*м мамичето в пич*а.

Да нема масовноа казнување на невин народ?!?
А македонските бегалци, кои неможат да си ги посетат домовите, 60 години покасно.

Неќел вино од крадена земја?
Се надевам дека ќе цркне кога ќе јаде нешто од крадена земја од Егејска Македонија.

Почитувал Интернационални закони?!?
Абдал еден, Интернационален закон е секој народ да се нарекува како што сака, па не го признаваш тоа.

Ах бе, да му еб...
Ај доста пцуев, извинете.

Како не му пиши сега Израелецов на овај глупаков!!!

Се надевам дека Израелците ќе знаат точно како да му одговорат!!!

Драг господине Пангалос,

Ние повторно ви ги праќаме вината, и срдечно ви порачуваме да ги испиете, макар и на екс, бидејќи гомнару еден скапан ти најде да збориш за окупирани територии! Ги трошите сите можни ресурси од земјата што ја окупирате, а народот го истребувате! Се надеваме дека не сте биле дрогирани кога сте го пишувале ова писмо, бидејќи само на тој начин ќе си ја оправдаме поддршката која тек ќе им ја даваме на Македонците за ослободување на егејска Македонија од грчкиот окупатор!

Македонија на Македонците, серко!

:vozbud:

Шо че се случеше ами од Тиквеш да му пуштеше некое винце.. немаше да знај кај да се обрати од нервоза.. кутриот тој, колку фер човече испаднал со гестов значи, нездраво.

Грчки идиот...друго од нив не може да се очекува.

Трн во око

Драг господине Пангалос,

Ние повторно ви ги праќаме вината, и срдечно ви порачуваме да ги испиете, макар и на екс, бидејќи гомнару еден скапан ти најде да збориш за окупирани територии! Ги трошите сите можни ресурси од земјата што ја окупирате, а народот го истребувате! Се надеваме дека не сте биле дрогирани кога сте го пишувале ова писмо, бидејќи само на тој начин ќе си ја оправдаме поддршката која тек ќе им ја даваме на Македонците за ослободување на егејска Македонија од грчкиот окупатор!

Македонија на Македонците, серко!

Се согласувам само нека му пратат тањири да си ги тресне од глава за да се освести на кого и како му вратил

Се согласувам само нека му пратат тањири да си ги тресне од глава за да се освести на кого и како му вратил

Скоро ќе му ги кршат од глава.:)
Ова е чист израз на непријателство...а знаеме сите колку евреите се осетливи за "окупираните територии"....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom