Екрем Јевриќ - новата ѕвезда на Балканот!

• Креатор на темата Креатор на темата Македон91
  • Време на започнување Време на започнување
:pos2::pos2::pos2::pos2: колку се напрега :pos2::pos2: куча-посо-посо-куча-куча

Лееееј имевоооо :vozbud: Оној старион глумец од Ѓумуш така се вика.

Пред некое време на youtube го прочитав коментарот:
Сократ рекол: Сега знам дека ништо не знам.
А,Екрем рекол:eто шта знам,ништа не знам.. а џе да знамм

На сред рефрен со она неговоно пофторување "куча,посо,посо..куча,куча,посо" помислив дека срцев удар ќе го удри.

А,посебено ме импресионира девојкана шо во секој момент се чинеше дека ќе пукни од смеење.

Клипов со куча-посо ми е фаворит овие 2 дена,толку многу сум се смеел со друштвото што мислам дека си го продолжив животот за 1-2 години хахахахахаха :zver: :cheeky1:

хахаха,каков вокал :)

Вибратото му е како расипан кинески вентилатор или вибратор

МОЈОТ НОВ ИДОЛ:vozbud::smir:

Колку се ваљав од смеење коа го видов прошлата недела на он.нет. 2 саати на рипит го држев она фамозното, куча посо, посо куча, куча посо, посо куча ето шта знааам ништа не знааам од џе да знаааам.

„Kuća, pos'o“ - милионски хит на интернет

Новата светска ѕвезда чиј хит „Kuća pos'o“ се пее од Америка до Австралија, Екрем Јевриќ Господа, е бегалец од Босна кој живее и работи во Њујорк.
EkremJevric500.jpg

Неговата песна за само 20 дена ја мина цифрата од милион преслушувања. На Лепа Брена за таа бројка и требаше „само“ една година.
Екрем е вистински пример за тоа како без талент, музичко образование и пари, може да се стане познат. Негови фанови на Фејсбук се многу познати лица од светот на музиката и јавниот живот меѓу кои и Рамбо Амадеус.

Освен што има титула најслушан Балканец на YouTube, дел од неговите фанови сакаат да го видат во улога на босански претставник на Евросонг.

Извор

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom