Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
mene nesto ne mi e jasno,dali site imaat pravo na popraven sto padnaa na vtoriot kol smetkovodstvo ili pak ima nekakov uslov so bodovi od prviot?

mislam deka treba da imas minimum osvoeno 70 poeni na prviot za da go prepolgas vtoriot

--- надополнето ---

a ova utre samo za prepolaganje e ili ke moze i cel ispit

mene nesto ne mi e jasno,dali site imaat pravo na popraven sto padnaa na vtoriot kol smetkovodstvo ili pak ima nekakov uslov so bodovi od prviot?

ако имаш над 70 бода на 1 колоквиум може

а да прашам дали знае некој дали треба да се купува нова пријава ако полагаш само 2 колоквиум (поправен) основи на сметководство и ако треба шо треба да се направи со таксената марка?

има да...треба да имаш над 70 поени освоено на првиот колок. (мислам дека беше 70 ако не и повеќе)...

mislam deka treba da imas minimum osvoeno 70 poeni na prviot za da go prepolgas vtoriot

--- надополнето ---

a ova utre samo za prepolaganje e ili ke moze i cel ispit

може и цел ...само не знам како ке не делат пошо ко шо видов има само број на индекси и не знам дали тоа важи само за тие шо се на испит или за сите

колеги што е полесно менаџмент на мал бизнис или меѓународна економија ?

Утре сметководство тие што полагаат испит исто се од 13.00 така?

колеги што е полесно менаџмент на мал бизнис или меѓународна економија ?

Меѓународна економија ти е на пишување кај кикеркова, и е прилично хц. А менаџмент на мал бизнис го неам слушано, но сепак би требало да биде малце полесно.

Sea ako mi ostane nekoj ispit za juni ke treba li dopolnitelno da paltam za nego ili ne

Sea ako mi ostane nekoj ispit za juni ke treba li dopolnitelno da paltam za nego ili ne
ако ти е останат предмет од некоја година ко на пр мене математика од прва секој испит плаќаш плус триста денари,а за овие од втора што ми се не плаќам ништо

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom