Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има некој што уште не предал семинарска економија? До кога можат да се однесат ?

Бев денес да ја однесам, триесет души не врати. стајф фусноти на сликите, табелите и графиконите а требало и на текстот.:nerv: Рече на 31-ви да сме му ги однеселе, замисли. xD

Инаку математика, when you see it, you'll shit bricks! :pos:

da ne znae nekoj dali marketing bi me pustila profesorkata na prviot kolokvium imav 25 a sega 17:(,, aj nekoj ako bil i na uvid neka kaze dali pustila nekoj taka

Луѓе за резултатите макро многу се жалеа демек им биле пишани помалку поени... така да трк на увид!:smir:

Финансиско не беше трагично м? Само многу теорија имаше бе -.-

Auuuuuuuuuuuuuuuu,mislev deka ke padnam,a sum izvadil 45,neso poeni makro,fala ti dedo mraz za poklonot,6ce si e dovolno,hahaha:):):)

Луѓе за резултатите макро многу се жалеа демек им биле пишани помалку поени... така да трк на увид!
а со колку се поминува ? и дали у конечните оценки се стаени и поените од листовите или јок ? :)

а со колку се поминува ? и дали у конечните оценки се стаени и поените од листовите или јок ? :)
е не знам тоа :ѕ затоа викам кај него да идете.

koga ke dava ocenki suklev?? znae nekoj?
утре ке ги истакне оценките, па ваљда ке пишува кога ке се даваат.

aj nekoj ako otide da vide neka mi pise poraka tuka.fala odnapred

--- надополнето ---

i dali ima sansa marketing da ja spusti??? posto nema odredeno granica na spisokot na rezultatite

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom