Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После менаџмент, све некако ми е розово![]()
Jas planiram sea da pocnam od prasanjata :nesvest::helou:Kolegi, od kaj ucite makro?![]()
Cela treba!makroekonomija dali treba cela 16 glava ili ima otfrleno nekoi delovi,ve molam za odgovor
hahahhaha ne se brzaj kolega,imas vremeJas planiram sea da pocnam od prasanjata :nesvest::helou:
--- надополнето ---
Cela treba!
:O,ako,ako zafrkavaj se:icon_frowhahahhaha ne se brzaj kolega,imas vreme![]()
![]()
Treba be,treba,i toa od provereni izvori,eve uveri se!Cekajte, malku. Treba voopsto da se uci 16ta glava makroekonomija???
:O,ako,ako zafrkavaj se:icon_frow,ti do kaj si?Jas si rekov ke ja procitam ednas knigata,ali posle se premisliv,pa si rekov so malku srekja i so prasanjava moze ke polozam,da se nadevame deka profesorot vo sostavuvanje na kolokvioumov gi forsiral poise prasanjava,haha
Treba be,treba,i toa od provereni izvori,eve uveri se!
From: viktor vasilevski [mailto:vico_spy@live.com]
Sent: Friday, December 17, 2010 4:43 PM
To: Trajko Slaveski
Subject:
Profesore,bidejki ima mala zabuna megju studentite vo vrska so materijalot za vtoriot kolokvium po makroekonomija,bi Ve zamolil da ni potvrdite,dali materijalot za vtoriov kolokvium e sostaven od 8,9,10,12glava,13glava bez tockata 13.3,od 14 glava samo prvite dve tocki(14.1 i 14.2) i 15 i 16 glava.Vi blagodaram odnapred na informaciite.
Tokmu taka, kako sto naveduvate. Toa se glavite I tockite: 8, 9, 10, 12, 13 bez tockata 13.3 (fleks. dev. kurs), ponatamu, od 14 gl. tockite 14.1 I 14.2, I glavite 15 (fiskalna pol.) I 16 (Ogranicuvanja na rak. so pobaruvackata).
Pozdrav,
T. Slaveski
Sea se uveri ??????
Hahaha,sea mi olesna koa go procitav ovaJas gi nauciv prasanjata i reziminjata, ne mozev od kniga,mnogu e bezveze objasneto![]()
Hahaha,sea mi olesna koa go procitav ova,jas tek sea ke pocnam,pa ke vidime kako ide,se nadevam deka se lesni prasanjata
![]()
Fala ti koleske na utesnite zborovi i so srekja utre,ili krsi glava,noga,kako sakasLesni serelax..za saat i pol max se ucat
![]()
Jas gi iam samo 8 i 9,ako gi sakas,pisi mail!Дали некој ги има МАКРО тестовите во ком и ќе сака ли да ги закачи на форумов ???