Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
od togs pocnuva predavanje na seminarski i strucni trudovi izvinio sto tyi kazavВезе немаш.
6ти е краен рок. А тоа е у понеделник. Па ај ако не сите ќе и ги пратиме на мејл, а она после нека си ги принта.
Ох Боже, кога се давало семинарска или стручен труд на мејл?
zavisi vo koj vesnik oglasuvas mislam deka e okolu 300 najeftiniotПак јас со проблемот за индексот... Да не знае некој дали и колку се плаќа кога се објавува оглас во весник?![]()
Знае некој за управувачко сметководство дали требаат бихејвиористичките аспекти од 6тата глава да се учат??? Фала![]()
Да не има некој информација за испитот по финансиски менаџмент кога ке биде во јануарска сесија и дали ке има испит по меѓународна економија?
Сакам да прашам. како да напишам тема кај Таки Фити, а не е семинарска. Незнам што треба да сто на насловната страна. Материјал имам, но насловната страна ме кочи немам никаква идеа. Помогнете ве молам...
--- надополнето ---
Математика уште две предавања ја завршуваме книгата. А сметководство сме 25 страни пред крај на книгата. значи за втор колоквиум имаме од 156 па се до крај. И нема да бидат прашања од збирката пак. Учи:
![]()